Va invitam sa vizitati noul website Clinica Promed,
parte a Retelei Medicale Wellborn!!   |    Click aici

 • Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Noutati » Aparat CT Somatom Emotion 16 – Siemens

Aparat performant, an de fabricatie 2013, ultima generatie de CT de 16 slice-uri (sectiuni) de la Siemens, ce permite atat o scanare rapida a segmentului de investigat printr-un timp de rotatie scurt (0.6s) cu o doza de iradiere redusa, cat si o scanare cu sectiuni foarte fine de pana la 0.6mm, cu detalii excelente asupra leziunilor sau ramurilor vasculare, dar cu un plus de iradiere.

Achizitia cu sectiuni foarte fine permite realizarea ulterioara prin postprocesare a imaginilor sursa, de reconstructii multiplanare (sagitale, coronale, oblice), de tip MIP, MPR sau VRT si se preteaza mai ales la patologia vasculara (cervicala si cerebrala, toraco-abdomino-pelvina sau periferica), cu vizualizarea excelenta a vascularizatiei arteriale sau venoase, bidimensional sau tridimensional.

Investigatiile angiografice se realizeaza cu substanta de contrast, injectata automat intravenos, cu un debit mare, astfel ca poate creste riscul de reactie alergica la pacientii cu teren alergic, desi substanta de contrast iodata folosita (Optiray - Ioversol, Covidien) este una nonionica, cu osmolaritate si vascozitate scazuta, deci cu riscuri alergice mult reduse.

Dispunem de statie de postprocesare si diagnostic, Syngo.via Workstation, alta decat statia de lucru a aparatului CT, cu care putem prelucra ulterior imaginile prin softuri speciale, obtinand informatii diagnostice cat mai complete de pe urma investigatiei.

Medic: Dr. Dragomir Ioan