Va invitam sa vizitati noul website Clinica Promed,
parte a Retelei Medicale Wellborn!!   |    Click aici

 • Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Articole

Halosperm, test de analiza fragmentare ADN

Halosperm-ul este un kit de diagnostic, care permite determinarea cantitativa rapida a fragmentarii ADN-ului spermatozoizilor.

Mai multe

PICSI

ICSI conventional este metoda de laborator de reproducere umana asistata prin care se injecteaza in ovocitul matur un spermatozoid viabil, selectat pe baza unor criterii morfologice.
Mai multe

Regimul Alimentar al Gravidei si Corectii Ortomoleculare

Am scris acest articol ca si un raspuns la mai multe solicitari venite din partea unor colegi ginecologi preocupati de dietetica gravidelor pe care le au in grija.
Mai multe

Mamici de cariera. Trend sau paradox?

„In urma cu 5 ani, eu si sotul meu  planificam nunta. Ne doream cu ardoare un copil si mereu am considerat ca, in viata, actiunile noastre trebuie sa respecte un curs firesc. In urma cu 2 ani, oportunitatile si atributiile job-ului au presupus cresterea gradului de implicare. Inevitabil, planurile personale si ale cuplului au trecut pe locul al doilea. Era ca un labirint plin de provocari, cu mize finale pe care nu aveai cum sa le ignori. La o prima vedere, totul parea sa fie construit din avantaje. Era, insa, doar o iluzie. Au confirmat acest lucru mai intai decizia  tardiva a conceperii unui copil, apoi lunga asteptare si cautarea permanenta a indiciilor care ar fi putut confirma sarcina, apoi analize, nenumarate analize, stress, teama si surmenare.”

Mai multe

Cum se realizează donarea de ovule?

Dna Dr Corina Manolea, medic specialist obstetrica ginecologie, Supraspecializare Reproducere Umana Asistata- Fertilizare in vitro, a explicat in editia de astazi a emisiunii Digimatinal cum se realizeaza procedurile de reproducere umana asistata cu donatoare de ovocite.

Mai multe

Activarea asistata a ovocitelor

Activarea asistata a ovocitelor injectate la ICSI cu ajutorul calciului ionofor este o metoda de laborator benefica. Aceasta metoda creste rata de fertilizare la ICSI atat in cazul cuplurilor cu esec total de fertilizare la ICSI, cat si in cazul cuplurilor cu istoric de rata mica de fertilizare (<50%).

Esecul total al fertilizarii dupa ICSI poate fi explicat de diferiti factori, care tin, fie de ovocite (numar mic si calitate slaba), fie de proba de sperma (probe cu spermatozoizi imobili, globozoospermia 100%).

Mai multe

Intralipid

Intralipid este o emulsie  de lipide avand in compozitie ulei de soia si fosfolipide din galbenus de ou care interactioneaza cu  sistemul imunitar al mamei si poate ajuta embrionul sa se implanteze si sa se dezvolte normal.

Mai multe

Sucul de grau verde incoltit – aliment sau supermedicament?

La sfarşitul anilor '70, după studiul a cei peste 100 de compuşi ortomoleculari nutriţional-activi existenţi an graul verde ancolţit, Dr. Erp – Thomas (reputat cercetător an nutriţia clinică) a lansat cu ocazia articolului „A New Concept in Diet” (din „Rising Sun Publication” – Boston/ SUA), ipoteza cum că iarba verde provenită din ancolţirea graului (graul verde ancolţit) reprezintă „alimentul perfect din punct de vedere micronutriţional”
Mai multe

Biopsia de vilozitati coriale (CVS)

CVS este un test efectuat in timpul sarcinii, test ce consta in extragerea unei portiuni mici de tesut de la placenta copilului.
Mai multe

Examinarea la computerul tomograf

Tomografia computerizata (CT) combina tehnologia razelor X cu o procesare computerizata avansata pentru a crea imagini detaliate ale diferitelor parti ale corpului: cap, corp, membre, fiind utila in diagnosticarea diverselor afectiuni, tumori, evaluarea eficientei terapeutice sau a controlului postoperator.
Mai multe

Examinarea RMN

Cunoscuta si ca IRM (Imagistica prin Rezonanta Magnetica), investigatia este o metoda imagistica avansata, ce utilizeaza un camp magnetic puternic si unde de radiofrecventa pentru a crea imagini ale corpului uman. Imagistica prin rezonanta magentica este foarte precisa in diferenterea tipurilor de tesut si ofera posibilitatea unui diagnostic mult mai clar al afectarii tesuturilor care intra in compozitia organelor, creierului, muschilor, articulatiilor, fata de tomografie sau ecografie.
Mai multe

Test Prenatal Non Invaziv (TPNI)

Testul Prenatal Non Invaziv (TPNI) este un test al ADN-ului fetal din sangele matern pentru screeningul celor mai frecvente aneuploidii fetale ale perechilor de cromozomi 21, 18, 13, X, Y. Acest test este efectuat din sangele matern care contine ADN fetal si identifica 99% dintre aneuploidiile fetale ale cromozomilor 21, 18, 13, X, Y.
Mai multe