Va invitam sa vizitati noul website Clinica Promed,
parte a Retelei Medicale Wellborn!!   |    Click aici

 • Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Media » Cel mai performant ecograf 4D al momentului disponibil pacientilor damboviteni

Clinica Promed System din Târgoviște, (parte a Rețelei Medicale Wellborn), face posibilă investigarea imagistică prin cel mai avansat ecograf 4D al momentului. Ecograful General Electric Voluson E8 este actualizat cu ultima versiune de soft BT 13.5, oferind imagini la o rezulție calitativă extrem de bună pentru identificarea afecțiunilor de rutină sau a celor mai avansate.
Pacienții Clinicii Promed System din Târgoviște au acum acces la cele mai avansate tehnologii regăsite în servicii medicale precum: ecografii 3D/3D Obstetrică-Ginecologie, ecografii 3D endovaginale, reconstrucții virtuale de cavitate uterine, sonoelastografie mamară și tiroidină, ecografii de morfologie fetală cu ajutorul soft-ului special creat pentru determinarea malformațiilor la sarcină incipientă (9-11 săptămâni).  Medicii care vor opera cu acest ecograf dețin competențe în imagistică medicală și în special în ecografie obstetricală-ginecologică.


O investiție de peste 100.000 EUR pentru sănătatea dâmbovițenilor

“Misiunea noastră are la bază sănătatea ca o stare continuă, așadar ne asigurăm în permanență de faptul că aducem aproape de pacienții noștri cele mai performante aparate, precum și cei mai buni medici din domeniu pentru ca diagnosticarea să fie una corectă și rapidă, pentru că așteptarea nu este niciodată prietenă cu prevenția. De aceea, investim în echipe multidisciplinare de medici din București și din Târgoviște și în aparatură care să ne ajute să stabilim diagnostice și apoi scheme de tratament compatibile cu sănătatea pacienților noștri”, dr. Silviu Predoi, CEO Rețeaua Medicală Wellborn.
Sistemul deține caracteristici avansate de captare a imaginii cu o claritate excelentă, precum și tehnologii 4D sofisticate, ce redau imagini cu senzitivitate de tip Doppler din punctul de vedere al identificării gamei extinse de culori.  Toate acestea având la bază misiunea medicilor de a identifica eventuale probleme din timp pentru a preveni sau pentru a interveni la timp.
Pentru detalii suplimentare sau pentru programări, pacienții pot suna direct la numărul +40 245 620 080 sau pot trimite un e-mail pe adresa imagistica@clinica-promed.ro.
Adresă: Clinica Promed System: Str. Benone Georgescu nr. 12
Web: http://www.clinica-promed.ro/

Galerii foto imagini General Electric Voluson E8
Sursa: GE Healthcare