Va invitam sa vizitati noul website Clinica Promed,
parte a Retelei Medicale Wellborn!!   |    Click aici

 • Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Noutati » Clinica Promed System are grija de sanatatea copilului tau

Clinica Promed System, parte a Rețelei Medicale Wellborn, are grijă de sănătatea copiilor, prin crearea unui pachet de servicii medicale la costuri reduse, special creat pentru noile începuturi ale celor mici. Acest pachet se adresează copiilor de vârstă preșcolară, care frecventează o formă de învățământ (creșă, cămin, grădiniță) și cuprinde 3 analize: exudatul faringian, examenul coproparazitar și examenul copro-bacteriologic, costul pachetului fiind de 50 lei.

Pachetul de servicii medicale este disponibil începând cu data de 24 august și poate fi accesat doar în Clinica Promed System Târgoviște.

De ce sunt necesare aceste investigații pentru sănătatea copiilor?
Examenul coproparazitar este recomandat pentru detectarea prezenței unor paraziți cu localizare intestinală. Din cauza faptului că o mare varietate de microorganisme folosesc calea enterală pentru pătrunderea în organism cu consecințe patogenice și clinice, examenul coproparazitologic este unul din cele mai solicitate examene de laborator.

Exudatul faringian este o examinare care identifică prezența unei infecții bacteriene, fungice sau virale la nivelul regiunii faringiene.

Aceste analize microbiologice se efectuează obligatoriu la intrarea copilului într-o colectivitate (creșă, grădiniță, școală), sau a adultului într-un nou loc de muncă.

Atenția pentru copii și pentru sănătatea acestora este unul dintre obiectivele Clinicii Promed System de peste 20 de ani, prin crearea unui departament dedicat de pediatrie, dar și prin servicii medicale conexe, cum ar fi analizele de laborator sau investigațiile imagistice.

Despre Clinica Promed System Târgoviște
Parte a Rețelei Medicale Wellborn, Clinica Promed System din Târgoviște le oferă pacienților săi acces la servicii medicale la standarde europene prin:
-echipă de medici veniți special din București pentru a le oferi dâmbovițenilor posibilitatea efectuării analizelor medicale și investigațiilor complete în regim ambulatoriu ultraspecializat
- medicii sunt recunoscuți la nivel național pentru rezultatele și pentru competențele medicale validate prin cursuri, seminarii, congrese locale și internaționale 
- dotare medicală completă pentru prelevare și analiză probe de Laborator, pentru departamentul de imagistică și pentru fiecare dintre cabinetele medicale 
- peste 20 de ani de experiență în tratamentul pacienților dâmbovițeni 
- contract cu CASDB, pentru un plus de suport financiar

Mai multe detalii despre medicii Clinicii Promed System, precum și despre gama completă de servicii medicale, pot fi găsite aici: www.clinica-promed.ro.
Pentru programări, pacienții pot opta pentru unul dintre numerele de telefon: +40 245 620 088, +40 785 212 642 sau la adresa de e-mail targoviste@clinica-promed.ro.