Va invitam sa vizitati noul website Clinica Promed,
parte a Retelei Medicale Wellborn!!   |    Click aici

 • Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Comunicate de presa » Am deschis Spitalul Wellborn, singurul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

Cu o experienta bogata de peste 4 ani pe piata serviciilor medicale si cu o echipa de medici specializati, Clinica de Medicina Materno-Fetala Bucuresti, situata in zona Dorobanti (Str. Stockholm nr. 5)  deschide  Spitalul Wellborn, primul spital specializat in medicina materno-fetala din Romania.
In cei  4 ani dedicati serviciilor medicale de calitate, Clinica de Medicina Materno-Fetala Promed System a efectuat cu succes mii de proceduri medicale, ce au readus speranta si zambetul pe fetele pacientelor (peste 500 de amniocenteze, peste 15.000 de ecografii, peste 400 de fertilizari in vitro, peste 600 de inseminari si peste 250 de transferuri de embrioni decongelati).
In Romania, sunt peste 600 de spitale, insa niciunul adresat exclusive fertilizarii in vitro si departamentului de medicina materno-fetala. Din acest moment, Spitalul Wellborn va oferi servicii complete femeilor si cuplurilor, garantand profesionalism, calitatea serviciilor, tehnologie avansata si respect, toate atent gestionate de o echipa ultraspecializata de medici, recunoscuti, atat la nivel local, cat si international.

“Sunt mii de cupluri care au nevoie de servicii medicale din categoria medicina materno-fetala doar in Bucuresti, mii de oameni isi doresc sa aiba acces la un set complet de avantaje, intr-un singur loc, beneficiind de o structura medicala insasi sanatoasa, care pune accent pe tot ceea ce inseamna nevoia unui pacient, pe comunicare si pe deschidere, pe sansa oferita de tehnologia avansata si de supracalificarile pe care le au medicii. Acesta este si principiul spitalului Wellborn, ale carui servicii nu sunt valabile doar in timpul unei consultatii, ci pe toata perioada planului de investigatii si de tratament. Toate acestea, pentru ca sanatatea trebuie sa fie o stare continua”, dr. Silviu Predoi, Director General Wellborn.

Spitalul Wellborn este pregatit sa ofere, prin departamentele sale, acces la tot ceea ce inseamna pachete complete de medicina materno-fetala si fertilizare in vitro (FIV), tehnologie medicala de ultima generatie, siguranta si deosebita atentie.

Spitalul Wellborn este plasat in zona Baneasa din municipiul Bucuresti, pe strada Brodina, numarul 3, iar pentru programari pacientii pot suna la numerele de telefon  +40 212 309 087; +40 785 212 628 sau online, pe www.wellborn.ro.