• Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Comunicate de presa

 
25.11.2013

Am deschis Spitalul Wellborn, singurul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

Cu o experienta bogata de peste 4 ani pe piata serviciilor medicale si cu o echipa de medici specializati, Clinica de Medicina Materno-Fetala Bucuresti, deschide Spitalul Wellborn, primul spital specializat in medicina materno-fetala din Romania.
Mai multe
14.05.2013

Relansare www.clinica-promed.ro

Clinica de Medicina Materno-Fetala Promed System anunta demararea unei campanii de rebranding si relansarea platformei online www.clinica-promed.ro, mizand pe optimizarea timpului petrecut pe site, pe o mai buna structurare si prezentare a informatiei, precum si pe avantajele reale oferite pacientilor.
Mai multe
25.09.2012

Reduceri in cadrul Promed System Targoviste

Centrul Medical Promed System din Targoviste marcheaza inceputul sezonului de toamna cu o campanie ampla, desfasurata pe parcursul a 9 luni (1 septembrie 2012 - 30 iunie 2013). In cadrul acestui program clinica va facilita accesul la o serie de analize si de consultatii, in vederea informarii, constientizarii si tratarii pacientilor. Toate aceste servicii vor fi atent monitorizate si interpretate de echipa de medici ultraspecializati (recunoscuti pentru calificarile si pentru reusitele lor, atat in Bucuresti, cat si la nivel international) a Centrului Medical Promed System, in contextul utilizarii aparaturii performante din dotare.

Mai multe
11.07.2012

Prima sarcina gemelara prin procedura de fertilizare in vitro efectuata in cadrul Clinicii Promed System, prin programul national FIV/ET

Inclusa in Programul Ministerului Sanatatii pentru efectuarea procedurilor de Fertilizare in Vitro/Embriotransfer (FIV/ET), Clinica de Medicina Materno-Fetala si Infertilitate Promed System din Bucuresti se poate mandri cu un numar important de reusite.

Cea mai recenta dintre acestea este ducerea la termen a primei sarcini gemelare, cu procedura de Fertilizare in Vitro, efectuata in cadrul Clinicii Promed System,  cu ajutorul Programului National de FIV/ET.

Mai multe
29.05.2012

Reduceri in cadrul Promed System Targoviste

Centrul Medical Promed System din Târgovişte marchează începutul sezonului estival cu o campanie amplă, desfăşurată pe parcursul a 3 luni (1 iunie-1 septembrie 2012). În cadrul acestui program, clinica va facilita accesul la o serie de analize şi de consultaţii, în vederea informării, conştientizării şi tratării pacienţilor. Toate aceste servicii vor fi atent monitorizate şi interpretate de echipa medici ultraspecializaţi(recunoscuţi pentru calificările şi pentru reuşitele lor, atât în Bucureşti, cât şi la nivel internaţional) a Centrului Medical Promed System, în contextul utilizării aparaturii performante din dotare.

Mai multe
23.09.2010

Doctorul Silviu Predoi va efectua amniocenteze la Promed System

Doctorul Silviu Predoi va efectua amniocenteze in cadrul Clinicii de Medicina Materno-Fetala Promed System, din str. Stockholm nr.5 (in zona Dorobanti), incepand cu 1 octombrie.

Mai multe
02.08.2010

Deschidere Centrul de Imagistica Medicala Promed System Targoviste

Clinica Medicala Promed System anunta deschiderea Centrului de Imagistica din Targoviste, incepand cu data de 10 septembrie, avand ca principala activitate evaluarile de tip RMN, dar si alte investigatii precum ecografie cardiaca si doppler vascular, ecografie obstetricala 3D, 4D, ecografie generala si sonoelastografie.

Mai multe
30.03.2010

Departament Fertilizare in vitro in cadrul Clinicii Promed System

O investitie de 200.000 euro, medici de renume si servicii la cele mai inalte standarde. Incepand din 15 aprilie se va deschide departamentul de Fertilizare in Vitro din cadrul Clinicii Medicale Promed System din Bucuresti.

Mai multe
18.02.2010

Clinica Medicala Promed System Targoviste anunta largirea gamei de servicii oferite

Aflata intr-o continua perfectionare, dar pastrand viziunea si valorile promovate de-a lungul timpului, Clinica Medicala Promed System Targoviste dezvolta gama de servicii, oferind consultatii de endocrinologie si pediatrie.

Mai multe
26.08.2009

Centrul Medical Promed System anunta relansarea site-ului

Centrul Medical Promed System anunta relansarea imaginii online sub semnatura www.clinica-promed.ro. Regandirea noului website evidentiaza aspecte ale identitatii sistemului si cadrelor medicale, precum si ale valorilor si obiectivelor propuse.

Mai multe