Va invitam sa vizitati noul website Clinica Promed,
parte a Retelei Medicale Wellborn!!   |    Click aici

 • Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Media » Dambovitenii vor beneficia de servicii medicale de imagistica ecografica la costuri mai mici

Dâmbovițenii vor beneficia de servicii medicale de imagistică ecografică la costuri mai mici

Sănătatea ta, de neprețuit! Din 5 august, costurile investigațiilor medicale dedicate departamentului de ginecologie sunt mai mici cu 20%!

Poziționată ca fiind un susținător constant al sănătății dâmbovițenilor, Clinica Promed System (parte a rețelei medicale Wellborn) anunță reducerea costurilor la ecografiile genitale și de sarcină începând cu data de 5 august 2017.
În cadrul departamentului de obstetrică-ginecologie din cadrul Clinicii Promed System, pacientele vor beneficia de investigații ginecologic, imagistice (ecografii) și dedicate monitorizării fertilității la costuri accesibile, pentru un plus de sănătate pentru fiecare. Toate acestea, sub atenta monitorizare și implicare a medicilor specialiști din București și din Târgoviște.


Peste 15.000 de ecografii efectuate în Rețeaua Medicală Wellborn, în cadrul Spitalului Wellborn din București și în Clinica Promed System din Târgoviște.

Încă de anul trecut, Clinica Promed System a achiziționat pentru pacienții dâmbovițeni cel mai performant ecograf 4D, General Electric Voluson E8. Pacienții Clinicii Promed System din Târgoviște au acum acces la cele mai avansate tehnologii regăsite în servicii medicale precum: ecografii 3D/3D Obstetrică-Ginecologie, ecografii 3D endovaginale, reconstrucții virtuale de cavitate uterine, sonoelastografie mamară și tiroidină, ecografii de morfologie fetală cu ajutorul soft-ului special creat pentru determinarea malformațiilor la sarcină incipientă (9-11 săptămâni).  Medicii care vor opera cu acest ecograf dețin competențe în imagistică medicală și în special în ecografie obstetricală-ginecologică.

Nu sunt incluse în campania de discount investigațiile și analizele următoare: ERAD (cu anestezie locală), urgență ginecologie și ecografia mamară.
Departamentul de imagistică din cadrul Clinicii este recunoscut pentru echipamentele ultraperformante ce sprijină echipa de medici în controlul și în monitorizarea celor mai importante afecțiuni: ecograf 3D GE Voluson Pro, ecograf Hitachi cu sonoelastografie, ecograf dedicat cardiologie GE Vivid, RMN 1,5 T Siemens, CT 16 slice Siemens.
Cu siguranță, prevenția, diagnosticarea, monitorizarea sau tratamentul corecte ale unor afecțiuni minore sau complexe depind de un set de factori, ce includ competențele avansate și experiența medicilor, dar și existența unor instrumente tehnologice, care să ajute la identificarea corectă a unor eventuale probleme sau suspiciuni. Rețeaua medicală Wellborn, din care face parte și Clinica Promed System din Târgoviște, se bazează pe aceste două aspecte, alături de o continuă investiție în perfecționarea actului medical și în dotarea fiecărui departament specializat.
În vederea efectuării programărilor, ne puteți contacta la:
+40.245.620.080
+40.785.212.643
Fax: +40.245.620.080
E-mail: imagistica@clinica-promed.ro