Va invitam sa vizitati noul website Clinica Promed,
parte a Retelei Medicale Wellborn!!   |    Click aici

 • Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Noutati » De 2 ori mai mult acces la sanatate cu 10% reducere

Pentru că ne dorim să susținem sănătatea, începand cu 1 decembrie 2015, în Centrul Medical Promed System din Târgoviște, pacienții au acces la servicii medicale de laborator, beneficiind de o reducere de 10% din costurile afișate. În perioada rece, analizele medicale de laborator nu mai sunt o opțiune, ci o alegere absolut necesară pentru cei mai mulți dintre pacienți. De aceea, pe toată perioada lunii, am decis să oferim un sprijin real, prin suportarea de către Clinica Promed System a 10% din costurile analizelor: biochimie, imunologie, hematologie, microbiologie, citologie și citogenetică, biologie moleculară, anatomie patologică.”

Despre laboratorul de analize medicale din cadrul Clinicii Promed System din Târgoviște

Personalul laboratorului este format din medici, chimiști, biologi ai asistenți medicali cu îndelungată experiență de laborator. Indiferent de tipul de analize de care ai nevoie, beneficiezi de un ambient prietenos și de o dotare  medicală moderna, astfel încât să ai toate condițiile de  igienă si de securitate biologică.

Laboratorul este dotat cu analizoare automate in majoritatea departamentelor, la acestea se adaugă analizoare semiautomate de biochimie, analizor de urină, linie ELISA, coagulometru, instalație de electroforeza și toate echipamentele-accesorii necesare in laborator (microscop, centrifugi, autoclav, incubator etc.).

Campania este valabilă 3 luni și este validă pe baza programărilor prealabile.

În vederea efectuării programărilor, vă așteptăm să ne contactați la unul dintre numerele de telefon de mai jos: +40 245 620 088+40 785 212 642 sau pe adresa de e-mail laborator@clinica-promed.ro