• Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Noutati » Dr. Deliana Predoi va oferi consultații de infertilitate GRATUITE în Clinica Promed System

Dr. Deliana Predoi, medic primar obstetrică-ginecologie, supraspecializare în Reproducere Umană Asistată – Fertilizare in Vitro, va oferi consultații de infertilitate gratuite în Clinica Promed  System din Târgoviște în perioada 1 mai – 15 iunie.

Cunoscută pentru rezultatele sale în tratamentul infertilității și pentru reușitele obținute în cadrul Rețelei Medicale Wellborn (din care face parte și Clinica Promed System din Târgoviște), dr. Deliana Predoi va putea oferi consultații gratuite de specialitate, indicații și recomandări cuplurilor din Dâmbovița. În funcție de diagnostic, de planurile de tratament și de tipul procedurilor reproductive indicate, pacienții vor putea continua întregul set de recomandări în Spitalul Wellborn din București, dotat la standarde europene cu tot ceea ce înseamnă un sistem complet și performant de analiză, monitorizare, intervenție și tratament a infertilității (laborator propriu specializat, bloc operator, ATI, rezerve special create pentru a le oferi pacienților întreg confortul și siguranța de care au nevoie.

Echipa de medici a Rețelei Medicale Wellborn a obținut rate de succes la standarde europene, dezvoltând un sistem medical integrat dedicat procedurilor și tehnicilor ultraspecializate de fertilitate a cuplurilor din România. Mai multe detalii despre ratele de reușite înregistrate în ultimii ani pot fi găsite aici.

Pentru programări, pacienții pot suna la unul dintre numerele de telefon: 40 245 620 088, +40 785 212 642,  sau pot scrie un e-mail la adresa: targoviste@clinica-promed.ro.

Programări online: http://www.clinica-promed.ro/programari-contact.html

Despre Clinica Promed System

De peste 20 de ani, Clinica Promed System Târgoviște este alături de pacienții dâmbovițeni, prin oferirea serviciilor medicale integrate de investigare în regim ambulatoriu a stării de sănătate. Printr-un laborator performant, un centru de imagistică la standarde internaționale (CT/RMN) și o echipă de medici din Târgoviște și din București, sănătatea a devenit o prioritate accesibilă, aproape de casă și cu alternative multiple de tratament și intervenție, prin tot ceea ce înseamnă Rețeaua Medicală Wellborn (din care face parte și Clinica Promed System din Târgoviște), prin cele 2 spitale deschise în București.