Va invitam sa vizitati noul website Clinica Promed,
parte a Retelei Medicale Wellborn!!   |    Click aici

 • Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Noutati » Dr. Deliana Predoi oferă consultații specializate de infertilitate în Clinica Promed System din Târgoviște

Începând cu data de 7 august, în fiecare zi de marți, pacienții Clinicii Promed System din Târgoviște pot beneficia de 3 consultații gratuite de infertilitate, efectuate de dr. Deliana Predoi, medic primar obstetrică-ginecologie, cu supraspecializare în Reproducere Umană Asistată – Fertilizare in Vitro.

Pentru a beneficia de consultații gratuite, pacienții trebuie să se programeze la unul dintre numerele de telefon40 245 620 088, +40 785 212 642 sau la adresa de e-mail targoviste@clinica-promed.ro.

Cu experiență dovedită în cazurile diagnosticate cu infertilitate, dr. Deliana Predoi deține competențe în definirea protocoalelor personalizate de reproducere umană asistată, precum și în ecografie obstetricală-ginecologică și colposcopie.

Echipa de medici a Rețelei Medicale Wellborn a obținut rate de succes la standarde europene, dezvoltând un sistem medical integrat dedicat procedurilor și tehnicilor ultraspecializate de fertilitate a cuplurilor din România. Mai multe detalii despre ratele de reușite înregistrate în ultimii ani pot fi găsite aici.

Despre Clinica Promed System

De peste 20 de ani, Clinica Promed System Târgoviște este alături de pacienții dâmbovițeni, prin oferirea serviciilor medicale integrate de investigare în regim ambulatoriu a stării de sănătate. Printr-un laborator performant, un centru de imagistică la standarde internaționale (CT/RMN) și o echipă de medici din Târgoviște și din București, sănătatea a devenit o prioritate accesibilă, aproape de casă și cu alternative multiple de tratament și intervenție, prin tot ceea ce înseamnă Rețeaua Medicală Wellborn (din care face parte și Clinica Promed System din Târgoviște), prin cele 2 spitale deschise în București.