Va invitam sa vizitati noul website Clinica Promed,
parte a Retelei Medicale Wellborn!!   |    Click aici

 • Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Noutati » ECR 2013, Viena

Congresul European de Radiologie s-a desfasurat in perioada 7-11 martie 2013, o intalnire anuala a radiologilor din Europa si nu numai.

Domnul Dr Dragomir Ioan, medic specialist radiologie-imagistica medicala a reprezentat Clinica Promed System in cadrul congresului si ne impartaseste experienta acumulata.

"Am fost foarte incantat sa pot participa, din nou, la o asftel de reuniune, care a adunat tot ce este mai bun si de actualitate in acest domeniu. Un maraton de cinci zile de conferinte, cursuri, prezentari de cazuri, tehnici noi de investigatie si diverse studii finalizate sau aflate in desfasurare.

Am fost interesat in special de patologia oncologica, cancerul fiind o boala in care Imagistica are un rol deosebit atat in diagnostic (prin depistarea modificarilor tumorale de la nivelul diferitelor tesuturi), in stadializare (prin determinarea extinderii bolii regional si la distanta, in alte organe), cat si in tratament (prin evaluarea raspunsului la diverse terapii sau a recidivei tumorale postoperatorii).

Pentru a fi cu adevarat util in asfel de cazuri, de multe ori dificile, un examen imagistic este necesar sa fie insotit de un examen clinic al pacientului, de un set de analize sagvine si o suspiciune de diagnostic, iar in caz de evaluare a evolutiei bolii, dupa tratament sau a recidivei postoperatorii, este obligatorie compararea cu examinarile imagistice anterioare de catre radiolog (acolo unde este posibil), pentru ca radiologul este cel mai in masura sa aprecieze, pe imagini, modificarile lezionale aparute pe examinari diferite. "

Totodata, o buna colaborare interdisciplinara va duce la diagnostice imagistice cat mai corecte si va fi mereu in folosul pacientului!