• Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Noutati » Fertilizare in vitro in rate la Promed System

În cadrul PROMED SYSTEM Bucureti, pot fi accesate servicii medicale cu plata în rate, prin intermediul unui card de credit emis de Banca Transilvania inclus in programul STAR BT.

Rate fără dobândă şi puncte de loialitate pentru plata serviciilor medicale

Venim cu veşti bune pentru cuplurile care se confruntă cu probleme de infertilitate: procedura de fertilizare in vitro plătită în rate lunare. Motivul pentru care derulăm această campanie este nivelul de trai scăzut din România si ținem cont de stadiul actual de dezvoltare al societății române, de vremurile dificile cu care se confruntă mulţi dintre noi.

Beneficiaţi de rate fără dobândă şi puncte de loialitate pentru plata serviciilor medicale de reproducere umana asistata si pentru investigatii de diagnostic prenatal (amniocenteza, biopsie de vilozitati coriale, biopsie de cordon ombilical) în clinica PROMED SYSTEM din Bucureşti,  cu cardul de credit Banca Transilvania.

În cadrul programului STAR BT, în calitate de pacient al PROMED SYSTEM veţi beneficia, pe de o parte, de 3% acumulare de puncte pentru orice tranzacţie de plată în clinicile PROMED SYSTEM, iar pe de altă parte veţi putea efectua plata serviciilor medicale mentionate mai sus cu plata în 8 rate lunare fără dobândă, aplicabil doar serviciilor medicale mai sus mentionate, asupra cărora nu a intervenit nici o reducere de preţ.

Utilizarea STAR BT opţiunea plata în 8 rate este posibilă doar pentru servicii medicale achitate la preţul integral de lista, fara nici o altă reducere, cumularea punctelor de loialitate se aplică tuturor serviciilor medicale achitate, inclusiv a celor incluse în reduceri şi promoţii.

Ce este STAR BT?

 • Programul de loialitate Star BT este un program prin care clienţii posesori de carduri de credit Banca Transilvania primesc puncte de loialitate pentru fiecare tranzacţie efectuată cu aceste carduri în clinicile PROMED SYSTEM şi la comercianţii parteneri. 
  Valoarea unui punct este 1 leu. Punctele acumulate pot fi folosite ulterior pentru plata cumpărăturilor/serviciilor în locaţiile noastre şi ale altor parteneri afiliaţi la program.
 • Plata în rate fixe fără dobândă este un program prin care clienţii posesori de carduri de credit BT au posibilitatea efectuării unor plăţi în rate fixe fără dobândă în cadrul reţelei de parteneri STAR BT.

Cele două programe nu se suprapun, în momentul achiziţionării serviciului dorit trebuie să optaţi pentru una din cele două variante:

 • acumularea de puncte
 • plata în rate fără dobândă.

 

*Cardurile de credit incluse în promoţie sunt MasterCard Forte, Mastercard Forte - Divizia pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold Rotary şi Visa Platinum. 


Programele de plată în rate şi acumulare de puncte sunt disponibile în clinicile PROMED SYSTEM din Bucuresti si Targoviste.

Mai multe detalii despre Banca Transilvania şi despre STAR BT pe http://starbt.ro/.