Va invitam sa vizitati noul website Clinica Promed,
parte a Retelei Medicale Wellborn!!   |    Click aici

 • Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Noutati » Histerosonografia efectuata in clinica Promed System

Histerosonografia este o metoda imagistica de investigatie a cavitatii uterine si a permeabilitatii ambelor trompe, utila in domeniul infertilitatii.

Prin canalul cervical se introduce in cavitatea uterina o solutie salina. Efectul este de destindere a cavitatii si astfel se vor putea analiza: aspectul ei, regularitatea peretilor, precum si absenta sau prezenta a unor mioame, submucoase, polipi endometriali sau a sinechiei, cu localizarea lor exacta.

 

Prin aceasta metoda, simpla si rapida, se poate observa pasajul substantei saline prin ambele trompe cu acumularea lichidului in ambele fose iliace, punand astfel diagnosticul de trompe permeabile. In caz contrar, substanta se poate acumula in trompele care se destind fara a se goli, prezentand o obstructie tubara distala sau pasajul nu are loc, cavitatea uterina se destinde fara a se goli, datorita obstructiei proximale a trompelor.

Ca metoda complementara este histerosalpingografia cu substanta de contrast, insa histerosonografia este mai putin dureroasa, nu presupune iradiere , nu necesita spitalizare, iar pacienta poate viziona in timp real intregul proces.

In Clinica Promed System aceasta procedura este asigurata de medici specializati pe acest tip de investigatie: Dna Dr Alina Bolintineanu, Dna Dr Corina Manolea si Dna Dr Lara Andronescu.