Va invitam sa vizitati noul website Clinica Promed,
parte a Retelei Medicale Wellborn!!   |    Click aici

 • Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Campanii medicale » Programul "Primul copil" » Informatii suplimentare

Programul "Primul Copil" tine cont de stadiul actual de dezvoltare al societatii romanesti, de vremurile dificile cu care se confrunta multi dintre noi. Incercam sa contribuim, atat cat putem, la indeplinirea unui vis: A avea un copil.

Scopul programului este ajutorarea cuplurilor infertile din Romania, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

Cuplurile care vor sa se inscrie in program pot aduce dosarul in Clinica Materno-Fetala Promed System Bucuresti (Str. Stockholm nr.5, Bucuresti). Dupa verificarea partii administrative, pe baza acestui dosar cuplurile care indeplinesc conditiile administrative ajung la intalnirea cu comisia de sterilitate, iar reprezentantii comisiei vor alege cuplurile care vor beneficia de programul "Primul Copil".

Incepand cu luna noiembrie, cuplul va realiza o serie de analize si investigatii, in urma carora se va stabili tratamentul pe care trebuie sa il urmeze inainte de procedura propriu-zisa.

Dosarul se depune pana in ultima zi a lunii. Comisia de aprobare se intruneste in primele 10 zile ale lunii urmatoare, dupa care informam cuplurile aprobate.

Numarul de proceduri efectuate lunar va fi de 5.

In fiecare luna Clinica Promed System desemneaza medicul ginecolog si embriolog care se vor ocupa de cuplurile pe luna respectiva.

In cazul in care cuplul doreste ca tratamentul si procedura sa fie efectuate de catre un anumit medic ginecolog intern din cadrul Clinicii Promed System, altul decat cel desemnat pentru luna respectiva care sa efectueze procedurile, costul suplimentar este de 920 ron . De asemenea, daca doreste un alt medic embriolog, decit cel desemnat de clinica pentru luna respectiva, pentru efectuarea procedurii, costul suplimentar este de 460 ron.

Daca pacienta doreste sa aleaga un medic ginecolog colaborator extern, acreditat de Clinica Promed System, pentru efectuarea procedurilor, costul suplimentar este de 1400 ron. In cazul in care prima procedura FIV efectuata prin programul intern "Primul Copil", s-a soldat cu test de sarcina negativ, cea de-a doua va fi la aceleasi costuri. Pentru cea de-a treia incercare a cuplului, costurile vor fi conform tarifelor clinicii.