Va invitam sa vizitati noul website Clinica Promed,
parte a Retelei Medicale Wellborn!!   |    Click aici

 • Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Media

10.08.2017

Dambovitenii vor beneficia de servicii medicale de imagistica ecografica la costuri mai mici

Sănătatea ta, de neprețuit! Din 5 august, costurile investigațiilor medicale dedicate departamentului de ginecologie sunt mai mici cu 20%!

Poziționată ca fiind un susținător constant al sănătății dâmbovițenilor, Clinica Promed System (parte a rețelei medicale Wellborn) anunță reducerea costurilor la ecografiile genitale și de sarcină începând cu data de 5 august 2017.
În cadrul departamentului de obstetrică-ginecologie din cadrul Clinicii Promed System, pacientele vor beneficia de investigații ginecologic, imagistice (ecografii) și dedicate monitorizării fertilității la costuri accesibile, pentru un plus de sănătate pentru fiecare. Toate acestea, sub atenta monitorizare și implicare a medicilor specialiști din București și din Târgoviște.

Mai multe
19.01.2017

Reteaua Medicala Wellborn: Milioane de femei au acces la examinari si analize gratuite pentru prevenirea cancerului de col ulterin

Rețeaua Medicală Wellborn: Milioane de femei au acces la examinări și analize gratuite pentru prevenirea cancerului de col ulterin.
Mai multe
26.10.2016

Cel mai performant ecograf 4D al momentului disponibil pacientilor damboviteni

Cu o investiție considerabilă în tehnologii performante de top, Clinica Promed System din Târgoviște, (parte a Rețelei Medicale Wellborn), face posibilă investigarea imagistică prin cel mai avansat ecograf 4D al momentului. Ecograful General Electric Voluson E8 este actualizat cu ultima versiune de soft BT 13.5, oferind imagini la o rezulție calitativă extrem de bună pentru identificarea afecțiunilor de rutină sau a celor mai avansate.
Pacienții Clinicii Promed System din Târgoviște au acum acces la cele mai avansate tehnologii regăsite în servicii medicale precum: ecografii 3D/3D Obstetrică-Ginecologie, ecografii 3D endovaginale, reconstrucții virtuale de cavitate uterine, sonoelastografie mamară și tiroidină, ecografii de morfologie fetală cu ajutorul soft-ului special creat pentru determinarea malformațiilor la sarcină incipientă (9-11 săptămâni).  Medicii care vor opera cu acest ecograf dețin competențe în imagistică medicală și în special în ecografie obstetricală-ginecologică.

Mai multe
09.03.2015

Un nou pas catre excelenta medicala: Centrul Medical Promed System din Targoviste anunta oficial parteneriatul cu Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria

Centrul Medical Promed System din Targoviste anunta oficial parteneriatul cu Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria, unul dintre cei mai puternici furnizori de servicii medicale din Romania.
Mai multe
30.01.2015

Clinica Promed System din Târgoviste detine cel mai performant departament de imagistica

Clinica Promed System din Târgoviște, parte a rețelei medicale Wellborn, anunță achiziția celui mai performant ecograf cardiologic (General Electric Vivid), funcțional de la începutul anului 2015.
Mai multe
27.02.2014

Campanie Naționala "Primavara Wellborn"

Wellborn, primul spital din România specializat în fertilitate și medicină materno-fetală, își propune să ofere o primăvară mai sănătoasă mamelor, viitoarelor mame, cât și copiilor, prin lansarea Campaniei Naționale „Primăvara Wellborn”.
Mai multe
31.01.2014

Departament Pediatrie - ultraspecializat, cu dotari de ultima generatie

Spitalul Wellborn va pune la dispozitie un departament dedicat copilului dumneavoastra!
Mai multe
31.10.2012

Subprogramul National de Fertilizare in Vitro si Embriotransfer

In cadrul conferintei de presa SOS Infertilitatea , organizata pe tema "Subprogramului de Fertilizare in Vitro si Embriotransfer" , s-a dezbatut necesitatea si importanta continuarii acestui program. S-a adus in discutie faptul ca, infertilitatea este recunoscuta de Organizatia Mondiala a Sanatatii ca fiind o boala.

Mai multe
15.03.2011

150 de cupluri inscrise in campania "Un FIV gratuit pe luna"

In perioada noiembrie 2010 – ianuarie 2011, 150 de cupluri si-au depus dosarele, iar in momentul de fata se afla deja in investigatii sau tratament de specialitate corespunzator pentru procedura de fertilizare in-vitro.

Mai multe
15.03.2011

Competitia clinicilor private se muta in provincie

Desi Capitala va ramâne, în 2011, "tinta" operatorilor privati, concurenta puternica va fi în câteva orase-cheie din tara.

Mai multe
15.02.2011

Statul, din nou codas la fertilizari

În vreme ce autoritatile se chinuie de aproape 2 ani sa puna în aplicare un program de finantare a fertilizarii în vitro, clinicile private le-au luat-o înainte. Ofera reduceri si chiar gratuitati...

Mai multe
02.11.2010

Campanie de fertilizare in vitro: o procedura gratuita pe luna

Un cuplu care doreste sa isi intemeieze o familie, insa are probleme care impiedica crearea sau mentinerea unei sarcini poate beneficia de o procedura de fertilizare in vitro gratuita in cadrul campaniei "Un FIV gratuit pe luna".

Mai multe
02.11.2010

Singurul aparat RMN din Dambovita, la Centrul de Imagistica Medicala Promed System

Centrul de Imagistica Medicala Promed System Targoviste detine singurul aparat RMN din judetul Dambovita. Atat pacientii din Dambovita, cat si cei din judetele vecine isi pot efectua investigatiile pe strada Benone Georgescu nr. 12, Targoviste.

Mai multe
12.10.2010

Amniocenteza confirma sanatatea bebelusului tau

Pe langa seria de investigatii standard pe care trebuie sa le faca o femeie in momentul in care este insarcinata, mai exista una la fel de importanta pentru observarea evolutiei sarcinii. In cadrul acesteia intra si amniocenteza - test prenatal, care ofera informatii despre sanatatea si dezvoltarea bebelusului.

Mai multe
04.10.2010

Promed System vrea o maternitate in Bucuresti de la anul

Promed System, care detine patru clinici private, vrea sa deschida anul viitor o maternitate cu 20-25 de paturi, în zona centrala a Bucurestiului, în urma unei investitii cuprinse între 3-5 milioane de euro, a declarat directorul general al firmei, Silviu Predoi, citat de Mediafax.

Mai multe
01.10.2010

Clinica privata Promed System isi largeste echipa - Dr. Silviu Predoi se dedica exclusiv Promed System

Începând cu 1 octombrie, Dr. Silviu Predoi se dedica exclusiv retelei de clinici private Promed System.

Aceasta a fost infiintataîn 1997 chiar de catre Silviu Predoi si este singura retea de clinici specializate în medicina materno-fetala din România.

Mai multe