• Avem grijă de sănătatea copiilor, prin crearea unui pachet de servicii medicale la costuri reduse, special creat pentru noile începuturi ale celor mici.

 • Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Media

31.10.2012

Subprogramul National de Fertilizare in Vitro si Embriotransfer

In cadrul conferintei de presa SOS Infertilitatea , organizata pe tema "Subprogramului de Fertilizare in Vitro si Embriotransfer" , s-a dezbatut necesitatea si importanta continuarii acestui program. S-a adus in discutie faptul ca, infertilitatea este recunoscuta de Organizatia Mondiala a Sanatatii ca fiind o boala.

Mai multe
15.03.2011

150 de cupluri inscrise in campania "Un FIV gratuit pe luna"

In perioada noiembrie 2010 – ianuarie 2011, 150 de cupluri si-au depus dosarele, iar in momentul de fata se afla deja in investigatii sau tratament de specialitate corespunzator pentru procedura de fertilizare in-vitro.

Mai multe
15.03.2011

Competitia clinicilor private se muta in provincie

Desi Capitala va ramâne, în 2011, "tinta" operatorilor privati, concurenta puternica va fi în câteva orase-cheie din tara.

Mai multe
15.02.2011

Statul, din nou codas la fertilizari

În vreme ce autoritatile se chinuie de aproape 2 ani sa puna în aplicare un program de finantare a fertilizarii în vitro, clinicile private le-au luat-o înainte. Ofera reduceri si chiar gratuitati...

Mai multe
02.11.2010

Campanie de fertilizare in vitro: o procedura gratuita pe luna

Un cuplu care doreste sa isi intemeieze o familie, insa are probleme care impiedica crearea sau mentinerea unei sarcini poate beneficia de o procedura de fertilizare in vitro gratuita in cadrul campaniei "Un FIV gratuit pe luna".

Mai multe
02.11.2010

Singurul aparat RMN din Dambovita, la Centrul de Imagistica Medicala Promed System

Centrul de Imagistica Medicala Promed System Targoviste detine singurul aparat RMN din judetul Dambovita. Atat pacientii din Dambovita, cat si cei din judetele vecine isi pot efectua investigatiile pe strada Benone Georgescu nr. 12, Targoviste.

Mai multe
12.10.2010

Amniocenteza confirma sanatatea bebelusului tau

Pe langa seria de investigatii standard pe care trebuie sa le faca o femeie in momentul in care este insarcinata, mai exista una la fel de importanta pentru observarea evolutiei sarcinii. In cadrul acesteia intra si amniocenteza - test prenatal, care ofera informatii despre sanatatea si dezvoltarea bebelusului.

Mai multe
04.10.2010

Promed System vrea o maternitate in Bucuresti de la anul

Promed System, care detine patru clinici private, vrea sa deschida anul viitor o maternitate cu 20-25 de paturi, în zona centrala a Bucurestiului, în urma unei investitii cuprinse între 3-5 milioane de euro, a declarat directorul general al firmei, Silviu Predoi, citat de Mediafax.

Mai multe
01.10.2010

Clinica privata Promed System isi largeste echipa - Dr. Silviu Predoi se dedica exclusiv Promed System

Începând cu 1 octombrie, Dr. Silviu Predoi se dedica exclusiv retelei de clinici private Promed System.

Aceasta a fost infiintataîn 1997 chiar de catre Silviu Predoi si este singura retea de clinici specializate în medicina materno-fetala din România.

Mai multe