Va invitam sa vizitati noul website Clinica Promed,
parte a Retelei Medicale Wellborn!!   |    Click aici

 • Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Noutati » Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

Dr. Radu Pretorian, medic specialist cardiolog, ce deține competență în cardiologie intervențională, se alătură echipei Promed System (parte a Rețelei Medicale Wellborn), ca parte a departamentului de Cardiologie a clinicii.
Prin colaborările cu spitale și clinici recunoscute la nivel național, medicul Radu Pretorian deține expertiza și specializarea necesare pentru diagnosticul și tratamentul complet al afecțiunilor cardiologice tot mai dese în rândul pacienților din România: boli coronariene, angină pectorală, infarct miocardic, hipertensiune arterială sau insuficiență cardiacă.
Astfel, pacienții dâmbovițeni vor beneficia de servicii medicale la standarde ridicate (electrocardiogramă, consultații cardiologie, electrocardiografie Doppler / aortă / sistem venos), aproape de casă, în municipiul Târgoviște.


17 milioane de cazuri de decese cauzate de boli cardiovasculare la nivel global, dintre acestea, 7 milioane au fost provocate de ischemii, iar 6,2, de congestii cerebrale. 
Sursa: Organizația Mondială a Sănătății (OMS)

Prevenția, prin investigații constante, precum și urmarea planurilor de tratament specifice, în cazul pacienților cu afecțiuni cardiace confirmate, alături de un stil de viață sănătos și dinamic sunt esențiale pentru a scădea semnificativ riscurile bolilor cardiovasculare. De aceea, Clinica Promed System investește constant în consolidarea unei echipe multidisciplinare de medici specialiști, recunoscuți în Târgoviște, dar și la nivel național, prin colaborări pe termen lung.
Medicul Radu Pretorian va oferi consultații și investigații cardiologice în fiecare zi de vineri a săptămânii, începând cu ora 8:00, pacienții fiind îndrumați spre a efectua o programare prin recepția clinicii:  +40 245 620 088, +40 785 212 642.
Contact Clinica Promed System
Str. Benone Georgescu nr. 12A
www.clinica-promed.ro
targoviste@clinica-promed.ro
Despre Clinica Promed System Târgoviște
Parte a Rețelei Medicale Wellborn, Clinica Promed System din Târgoviște le oferă pacienților săi acces la servicii medicale la standarde europene prin:
-echipă de medici veniți special din București pentru a le oferi dâmbovițenilor posibilitatea efectuării analizelor medicale și investigațiilor complete în regim ambulatoriu ultraspecializat
- medicii sunt recunoscuți la nivel național pentru rezultatele și pentru competențele medicale validate prin cursuri, seminarii, congrese locale și internaționale 
- dotare medicală completă pentru prelevare și analiză probe de Laborator, pentru departamentul de imagistică și pentru fiecare dintre cabinetele medicale 
- peste 20 de ani de experiență în tratamentul pacienților dâmbovițeni 
- contract cu CASDB, pentru un plus de suport financiar