Va invitam sa vizitati noul website Clinica Promed,
parte a Retelei Medicale Wellborn!!   |    Click aici

 • Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Noutati » Medicul ginecolog Claudiu Bibire se alatura Clinicii Promed System din Targoviste

Parte a rețelei medicale Wellborn, Clinica Promed System continuă investițiile în creșterea constantă a echipei de medici specialiști. Din data de 4 aprilie 2016, doctorul ginecolog Claudiu Bibire devine parte a echipei de specialiști din clinica noastră din Târgoviște, oferind-le pacienților o gamă semnificativă de intervenții ginecologice, inclusiv chiuretaje la cerere. Pacienții pot opta pentru o programare în intervalul orar 9-12 (numai în zilele de luni), printr-o validare prealabilă la numărul de telefon +40 245 620 088 sau prin contact direct pe adresa targoviste@clinica-promed.ro.

Departamentul de obstetrică-genecologie din cadrul Clinicii medicale Promed System din Târgoviște deține nume reprezentative ale sistemului medical de specialitate din București, venite special pentru pacienții din Dâmbovița pentru a asigura o gamă completă de servicii medicale, la standarde europene, dar atât de aproape de fiecare dintre pacienții dâmbovițeni.

Despre Clinica Promed System

Clinica Promed System este parte integrată a rețelei medicale Wellborn, oferind servicii medicale complete în Târgoviște. Clinica este dotată cu aparatură medicală de ultimă generație, sub atenta monitorizare și implicare a echipei de medici specialiști din Târgoviște și din București.