• Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Noutati

 
03.08.2018

Dr. Deliana Predoi oferă consultații specializate de infertilitate în Clinica Promed System din Târgoviște

Începând cu data de 7 august, în fiecare zi de marți, pacienții Clinicii Promed System din Târgoviște pot beneficia de 3 consultații gratuite de infertilitate, efectuate de dr. Deliana Predoi, medic primar obstetrică-ginecologie, cu supraspecializare în Reproducere Umană Asistată – Fertilizare in Vitro.
Mai multe
01.07.2018

Dr. Sorina Ducuța se alătură echipei Clinicii Promed System Târgoviște

Începând cu data de 4 iulie, dr. Sorina Ducuța va oferi consultații de obstetrică-ginecologie în Clinica Promed System din Târgoviște, pacienții putând planifica programări în zilele de miercuri și vineri ale fiecărei săptămâni.
Mai multe
07.05.2018

Tratamentul PRP (Platelet Rich Plasma – Plasmă bogată în plachete) – disponibil de acum în Clinica Promed System din Târgoviște

Începând din luna mai, în cadrul Clinicii Promed System din Târgoviște, pacienții pot beneficia de una dintre cele mai noi și apreciate metode cu rol în activarea proceselor de recăpătare a sănătății și tinereții, efectuată de dr, Laurențiu Mateescu, Medic specialist ortopedie-traumatologie
Mai multe
02.05.2018

Dr. Deliana Predoi va oferi consultații de infertilitate GRATUITE în Clinica Promed System

Dr. Deliana Predoi, medic primar obstetrică-ginecologie, supraspecializare în Reproducere Umană Asistată – Fertilizare in Vitro, va oferi consultații de infertilitate gratuite în Clinica Promed System din Târgoviște în perioada 1 mai – 15 iunie.
Mai multe
22.02.2018

Medici noi, recunoscuți la nivel național, oferă de acum consultații în Clinica Promed System

Finalul lunii februarie aduce în echipa de medici a Clinicii Promed System 3 nume noi, recunoscute la nivel național, ce vor întregi gama de servicii medicale oferite pacienților dâmbovițeni.
Mai multe
31.01.2018

Medicul primar în neurochirurgie, Mihail Marinoaica, se alătură echipei Clinicii Promed System din Târgoviște

Cu o experiență de peste 15 ani în neurochirurgie și peste 3500 de intervenții chirurgicale ce au vizat hernii de disc lombare, stenoze de canal medular, hematoame intracraniene post-traumatice și spontane, plăgi cranio cerebrale sau tumori cerebrale, medicul Mihail Marinoaica oferă începând cu luna februarie 2018 consultații de specialitate pentru pacienții din Dâmbovița în Clinica Promed System din Târgoviște.

Experiența recunosc

Mai multe
14.12.2017

5 motive pentru care să ai mai multă grijă de sănătatea ta și a celor dragi

În funcție de vârstă, sex, istoricul medical sau anumite date genetice, medicii specialiști ne recomandă efectuarea investigațiilor clinice periodice. Acestea au rol de testare, monitorizare sau diagnostic a afecțiunilor, fiind un excelent mod de prevenție, în cazul patologiilor identificate la timp.

Mai multe
23.08.2017

Clinica Promed System are grija de sanatatea copilului tau

Clinica Promed System, parte a Rețelei Medicale Wellborn, are grijă de sănătatea copiilor, prin crearea unui pachet de servicii medicale la costuri reduse, special creat pentru noile începuturi ale celor mici. Acest pachet se adresează copiilor de vârstă preșcolară, care frecventează o formă de învățământ (creșă, cămin, grădiniță) și cuprinde 3 analize: exudatul faringian, examenul coproparazitar și examenul copro-bacteriologic, costul pachetului fiind de 50 lei.
Pachetul de servicii medicale este disponibil începând cu data de 24 august și poate fi accesat doar în Clinica Promed System Târgoviște.

Mai multe
08.08.2017

Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

Dr. Radu Pretorian, medic specialist cardiolog, ce deține competență în cardiologie intervențională, se alătură echipei Promed System (parte a Rețelei Medicale Wellborn), ca parte a departamentului de Cardiologie a clinicii.
Prin colaborările cu spitale și clinici recunoscute la nivel național, medicul Radu Pretorian deține expertiza și specializarea necesare pentru diagnosticul și tratamentul complet al afecțiunilor cardiologice tot mai dese în rândul pacienților din România: boli coronariene, angină pectorală, infarct miocardic, hipertensiune arterială sau insuficiență cardiacă.
Astfel, pacienții dâmbovițeni vor beneficia de servicii medicale la standarde ridicate (electrocardiogramă, consultații cardiologie, electrocardiografie Doppler / aortă / sistem venos), aproape de casă, în municipiul Târgoviște.

Mai multe
20.06.2017

PATOLOGIILE MASCULINE AFECTEZA TOT MAI MULTI BARBATI DIN ROMANIA. CARE SUNT INVESTIGATIILE RECOMANDATE IN FUNCTIE DE VARSTA?

Patologiile masculine afecteză tot mai mulți bărbați din România. Care sunt investigațiile recomandate în funcție de vârstă?

Parte a Rețelei Medicale Wellborn, Clinica Promed System lansează o campanie de informare și de conștientizare a importanței prevenției, tratării și monitorizării celor mai întâlnite afecțiuni în rândul bărbaților.
În funcție de istoricul medical, de afecțiunile existente sau de înțelegerea nevoii de prevenție, medicul specialist din cadrul clinicii, va îndruma pacientul spre departamentul specializat în diagnosticare și tratament.
“Fie că vorbim despre afecțiuni ce presupun un tratament rapid sau de patologii complexe, analizele uzuale recomandate a fi efectuate periodic sunt extrem de importante pentru fiecare dintre noi. De aceea, Clinica Promed System lansează o campanie de susținere a sănătății, prin crearea unui set de pachete de investigații cu un cost promoțional, acestea fiind valabile în perioada 1 iulie – 30 septembrie”, dr. Natalia Predoi, Manager Clinica Promed System Târgoviște.

Mai multe
05.07.2016

Testul Imunocitochimic este disponibil de acum in Reteaua Medicala Wellborn

Rețeaua Medicală Wellborn, ce cuprinde primul Spital de Fertilitate și Medicină Materno-Fetală din România (Wellborn București) și Clinica Promed System (Târgoviște) anunță disponibilitatea spre efectuare de către paciente a unui nou test medical, specializat și extrem de important pentru sănătatea femeilor.
Imunocitodiagnostic CIN2+ este un test imunocitochimic care permite identificarea cu înalta sensibilitate și specificitate a riscului de progresie către leziuni cervicale de grad înalt, precanceroase.

Mai multe
10.06.2016

Pacientii Retelei Medicale Wellborn au de 12 ori pe an mai multe beneficii pentru sanatatea lor

București, iunie 2016Rețeaua Medicală Wellborn, definită prin Spitalul Wellborn din București și prin Clinica Promed System din Târgoviște, anunță lansarea campaniei STAR(t) SĂNĂTATE, un proiect susținut de Banca Transilvania. În cadrul acestuia, pacienții rețelei medicale pot beneficia de servicii medicale de top, la standard europene, la aparatură medical de ultimă generație (investigații și intervenții în regim ambulatoriu și cu spitalizare), precum  și la o echipă de medici ultraspecializați cu posibilitatea plății în 12 rate fixe, fără costuri suplimentare.
Mai multe
13.04.2016

Tratarea cu succes a afectiunilor interne si a gastroenterologice in Clinica Promed System

Cu o experiență dobândită prin cazurile tratate, doctorul Roxana Chivu, medic specialist gastroenterolog, medic primar boli interne, ce deține competențe în ultrasonografie, oferă consultații pacienților din Târgoviște în Clinica Promed System. Pentru că prevenția este esențială în contextul afecțiunilor gastroenterologice, iar fiecare simptom activ poate ajuta medicul în identificarea rapidă a diagnosticului, pacienții sunt îndrumați spre a răspunde pozitiv prin programări la medicul specialist, care va stabili tipul investigațiilor ulterioare și a tratamentului specific. În departamentul dedicat de gastroenterologie din Clinica Promed System sunt oferite servicii medicale la standarde europene, prin medicii specializați: consultații, ecografii abdominale, interpretarea analizelor.
Mai multe
30.03.2016

Medicul ginecolog Claudiu Bibire se alatura Clinicii Promed System din Targoviste

Parte a rețelei medicale Wellborn, Clinica Promed System continuă investițiile în creșterea constantă a echipei de medici specialiști. Din data de 4 aprilie 2016, doctorul ginecolog Claudiu Bibire devine parte a echipei de specialiști din clinica noastră din Târgoviște, oferind-le pacienților o gamă semnificativă de intervenții ginecologice, inclusiv chiuretaje la cerere. Pacienții pot opta pentru o programare în intervalul orar 9-12, printr-o validare prealabilă la numărul de telefon +40 245 620 088 sau prin contact direct pe adresa targoviste@clinica-promed.ro.

Mai multe
23.03.2016

Medicul ginecolog Oana Serban se alatura echipei de specialisti Promed System

Clinica Promed System, parte a rețelei medicale Wellborn, anunță alăturarea în echipa multidisciplinară a medicului ginecolog Oana Șerban. Pentru că profesionalismul și excelența medicală sunt principalele valori ale rețelei medicale, aducem pentru pacienții noștri cei mai buni specialiști în domeniu. Astfel, medicul Oana Șerban va oferi consultații de specialitate, va efectua chiuretaj biopsic și intervenții specifice departamentului obstetrică-ginecologie în zilele de sâmbătă, începând cu data de 09. 04. 2016, în intervalul orar 9-14.
Mai multe
25.11.2015

De 2 ori mai mult acces la sanatate cu 10% reducere

Pentru că ne dorim să susținem sănătatea, în perioada 1 decembrie 2015 – 29 februarie 2016, în Centrul Medical Promed System din Târgoviște, pacienții au acces la servicii medicale de laborator, beneficiind de o reducere de 10% din costurile afișate.
Mai multe
31.08.2015

Sanatatea are de acum ruta Bucuresti Targoviste

Rețeaua medicală Wellborn (Clinica Promed System) aduce noi medici în Târgoviște pentru a avea grijă de sănătatea femeii și a cuplurilor.
Mai multe
06.07.2015

Sanatatea nu trebuie sa astepte! Este randul tau sa fii sanatoasa!

Este randul tau sa fii sanatoasa! Vino la Spitalul Wellborn si beneficiaza de consultatii, ecografii de screening genito-mamar si analize la preturi promotionale!
Mai multe
14.05.2015

Pacienții rețelei medicale Wellborn, mai aproape de sănătate și de visul de a deveni părinte, prin servicii medicale în rate

În rețeaua Wellborn, din care face parte și Centrul Medical Promed System din Târgoviște, am transformat visul de a deveni părinte în realitate.
Mai multe
02.02.2015

Domnul Doctor Alexandru Bogdan va oferi consultatii in Clinica Promed System din Targoviste (Wellborn)

Clinica Promed System din Targoviste, parte a retelei medicale Wellborn anunta alaturarea domnului doctor Alexandru Bogdan, medic primar obstetrica-ginecologie in cadrul Wellborn Bucuresti.
Mai multe
22.08.2014

Oferta promotionala analize medicale

In beneficiul sanatatii fiecaruia dintre noi, Clinica Promed System Targoviste va ofera un pachet promotional de analize medicale
Mai multe
29.07.2014

In cadrul Promed System Targoviste pacientii pot accesa servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

In cadrul Promed System Targoviste, puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ.
Mai multe
03.06.2014

Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania anunta relansarea programului national „Un FIV gratuit pe luna”

Wellborn, primul spital din România specializat în fertilitate și medicină materno-fetală, anunță relansarea programului „Un FIV gratuit pe lună”, în cadrul căruia cuplurile cu venituri reduse care se confruntă cu probleme de infertilitate, pot beneficia de o procedură de fertilizare in vitro gratuită.
Mai multe
28.05.2014

Wellborn – Sanatatea asa cum trebuie sa fie, la puterea a treia (pacienti, medici, spital)

Primul spital din România dedicat în exclusivitate fertilității și medicinei materno-fetale anunță relansarea imaginii online, prin platforma integrată, www.wellborn.ro.
Mai multe
27.03.2014

Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului - TESTUL ERA.

Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului - TESTUL ERA.
Mai multe
26.02.2014

Oferta promotionala analize medicale

Venirea primaverii reprezinta un nou inceput nu numai pentru natura, ci si pentru noi toti. Este unul dintre momentele importante, cand medicii recomanda verificarea starii de sanatate.
Mai multe
24.02.2014

Prof. Dr. Anca Alina Ioana se alatura echipei Wellborn!

Dorim sa va anuntam ca incepand cu luna martie, se alatura departamentului de pediatrie al Spitalului Wellborn, unul dintre cei mai renumiti medici pediatri, doamna Prof. Dr Anca Alina Ioana, ultraspecializata in cardiologie pediatrica si ecografie generala pentru determinarea malformatiilor la nou-nascut.
Mai multe
17.02.2014

Primul Pas - Pachetul Wellborn Complet

Stim ca sarcina si nasterea sunt unele dintre cele mai emotionante momente din viata oricarei femei, astfel Spitalul Wellborn ofera un pachet complet de monitorizare a sarcinii.
Mai multe
12.02.2014

Ce faci cand nu mai exista speranta? Fertilizarea in vitro

Fara doar si poate, traim intr-o lume in care din ce in ce mai multe cupluri intampina dificultati in a avea copii.
Mai multe
07.02.2014

Infertilitatea masculina. Cum îl convingem să se adreseze unui specialist?

Infertilitatea este o experiență foarte stresantă, cu consecinte emotionale si psihologice asupra cuplurilor care suferă de această afecțiune.
Mai multe
05.02.2014

Infertilitatea masculina. Ce este si care sunt cauzele?

Infertilitatea este o afecțiune din ce în ce mai comună. Ultimele date estimează că aproximativ 15% din cupluri nu pot avea copii, dar numarul real al acestora este greu de apreciat.
Mai multe
03.02.2014

Pentru noi, esti cea mai importanta!

Pentru ca tu esti prioritatea noastra,Spitalul Wellborn vine in preintampinarea acestor afectiuni, cu un pachet de servicii ginecologice, destinat preventiei si diagnosticarii afectiunilor!
Mai multe
29.10.2013

Embrioreductie la 9 saptamani in premiera la Clinica Promed

In data de 23.10.2013 s-a realizat in premiera in cadrul Clinicii Promed Bucuresti embrioreductie neselectiva la 9 saptamani varsta gestationala de catre d-l Dr. Calomfirescu Marius Vicea.
Mai multe
29.10.2013

Anestezie la Clinica Promed System

Pentru desfasurarea interventiilor ginecologice din blocul operator al Clinicii Promed System este necesara anestezia locala sau anestezia genarala.
Mai multe
04.10.2013

Clinica Promed System Târgoviste introduce servicii de pneumologie

Clinica Promed System Targoviste anunta dezvoltarea gamei de servicii medicale,oferind consultatii de pneumologie in sediul din Targoviste incepand din data de 07/10/2013.
Mai multe
29.07.2013

Congresul Anual ESHRE 2013, Londra

In perioada 7-10 iulie 2013, a avut loc la Londra congresul anual ESHRE, eveniment stiintific cu participare internationala care a intrunit nume importante din medicina reproductiva si cercetatori de nivel mondial.
Mai multe
26.07.2013

Colaborare remarcabila cu laboratorul SANTOMAR Oncodiagnostic

Pacientii merita cea mai buna ingrijire medicala, iar o buna ingrijire incepe intotdeauna cu un diagnostic bun.
Mai multe
24.07.2013

Embrioreductie in cadrul clinicii Promed System

Astazi, 24.07.2013, s-a efectuat prima procedura de embrioreductie in cadrul clinicii Promed System, de catre domnul Dr Marius Vicea Calomfirescu.
Mai multe
14.05.2013

Markeri tumorali in Laboratorul Promed System

In cadrul laboratorului Promed System se efectueaza o gama larga de markeri tumorali.
Mai multe
12.04.2013

Test de aviditate Toxoplasma Gondii IgG

In cadrul Laboratorului Promed System puteti efectua Testul aviditate Toxoplasma Gondii IgG.

Mai multe
28.03.2013

Test de aviditate CMV-IgG

Citomegalovirusul (CMV) reprezinta cel mai frecvent agent infectios implicat in producerea retardului mintal si a surditatii la nou-nascut. Incidenta infectiei CMV intrauterine este de aproximativ 1 la 100 nasteri viabile; pana la 15% din copii infectati congenital sunt simptomatici la nastere (microcefalie, calcificari intracraniene, corioretinita, icter, hepatosplenomegalie, purpura).

Mai multe
25.03.2013

Examinare CT cu substanta de contrast

Incepand cu luna aprilie in Centrul Medical Promed System Targoviste, se pot efectua examinari computer tomograf (CT), nativ si cu substanta de contrast.

Mai multe
18.03.2013

ECR 2013, Viena

Congresul European de Radiologie s-a desfasurat in perioada 7-11 martie 2013, o intalnire anuala a radiologilor din Europa si nu numai.

Domnul Dr Dragomir Ioan, medic specialist radiologie-imagistica medicala a reprezentat Clinica Promed System in cadrul congresului si ne impartaseste experienta acumulata.

Mai multe
11.03.2013

Fertilizare in vitro in rate la Promed System

Venim cu veşti bune pentru cuplurile care se confruntă cu probleme de infertilitate: procedura de fertilizare in vitro plătită în rate lunare. Motivul pentru care derulăm această campanie este nivelul de trai scăzut din România si ținem cont de stadiul actual de dezvoltare al societății române, de vremurile dificile cu care se confruntă mulţi dintre noi.

Mai multe
01.03.2013

Malformatii cardiace fetale

Astazi, in direct la Digimatinal domnul Dr Marius Vicea Calomfirescu, medic primar obstetrica-ginecologie (Fetal Echocardiography Certified) din echipa Promed System, vorbeste despre malformatiile cardiace care pot fi depistate din primul trimestru de sarcina.

Mai multe
25.02.2013

Scorul ROMA

In cadrul Laboratorului Promed puteti efectua un nou test de mare importanta pentru sanatatea femeii: Scorul ROMA.

Mai multe
17.02.2013

RMN la Centrul de Imagistica Medicala Promed System Targoviste

Clinica Promed System Targoviste este dotata cu echipament performant de Rezonanta Magnetica Nucleara (RMN) - Magnetom Essenza 1.5T Siemens.

Mai multe
11.02.2013

Reduceri la RMN pentru pensionari

Clinica Promed System anunta ca se implineste un an de cand s-a lansat programul pentru pensionari. In cadrul acestui program se efectueaza explorari RMN cu o reducere de 50% pentru orice pensionar care doreste un astfel de examen medical.
Mai multe
07.02.2013

Noi dotari pentru Clinica Promed System Targoviste

Clinica Promed System Targoviste s-a dotat cu aparat computer tomograf (CT) multislice de ultima generatie - Somatom Emotion 16 Excel Edition, echipament ce foloseste razele X pentru a crea imagini detaliate ale organelor si tesuturilor.

Mai multe
07.02.2013

Aparat CT Somatom Emotion 16 – Siemens

Aparat performant, an de fabricatie 2013, ultima generatie de CT de 16 slice-uri (sectiuni) de la Siemens, ce permite atat o scanare rapida a segmentului de investigat printr-un timp de rotatie scurt (0.6s) cu o doza de iradiere redusa, cat si o scanare cu sectiuni foarte fine de pana la 0.6mm, cu detalii excelente asupra leziunilor sau ramurilor vasculare, dar cu un plus de iradiere.
Mai multe
01.02.2013

Profil donator de sperma

Pentru cuplurile infertile in care cauza principala a infertilitatii este factorul masculin cu modificari severe ale calitatii spermei se poate apela la o procedura de reproducere asistata cu donator de sperma, alegand un profil de la una dintre cele mai importante Banci de Sperma din Europa- Cryos Danemarca.

Mai multe
17.10.2012

Amniocenteza

Amniocenteza este un test prenatal, care ofera informatii despre sanatatea si dezvoltarea bebelusului. Pe baza unei mostre de lichid amniotic, medicul poate determina, in proportie de 99%, daca bebelusul are o boala genetica grava.

Mai multe
17.10.2012

Programul "Primul Copil"

Clinica Promed System va anunta lansarea incepand cu data de 01 Noiembrie 2012, a unui nou program pentru cuplurile care necesita proceduri de Reproducere Umana Asistata.

Mai multe
07.07.2012

Medicii Promed System - prezenti in cadrul Intrunirii Anuale ESHRE

Ne bucuram sa impartasim alaturi de pacientii nostri cele mai noi informatii despre medicina si stiinta reproducerii.

O echipa de medici (dr. Deliana Predoi, dr. Corina Manolea, dr. Lacramioara Sandu, dr. Andreea Mustata) din cadrul Clinicii Promed System a participat la cea de-a 28-a Intrunire Anuala a Societatii Europene de Reproducere Umana si Embriologie (European Society of Human Reproduction and Embryology-ESHRE), organizata, anul acesta, la Istanbul, in perioada 1-4 iulie.

Mai multe
12.06.2012

Histerosonografia efectuata in clinica Promed System

Histerosonografia este o metoda imagistica de investigatie a cavitatii uterine si a permeabilitatii ambelor trompe, utila in domeniul infertilitatii.

Mai multe
11.04.2012

Ecografia de morfologie fetala efectuata in Clinica Promed System

Una dintre cele mai importante explorari ale evolutiei normale ale unei sarcini este reprezentata de examenul ecografic.

Ecografia de morfologie fetala reprezinta o ecografie speciala care urmareste in detaliu dezvoltarea fatului si poate preciza cu acuratete daca aceasta dezvoltare este normala sau nu. Pentru ca aceasta ecografie sa fie relevanta este nevoie ca medicul care o efectueaza sa fie ultraspecializat in acest tip de manevra si aparatul folosit sa aiba caracteristici superioare.

Mai multe
23.03.2012

Testari de diagnostic prenatal efectuate in Clinica Promed System

Urmarirea unei sarcini necesita anumite investigatii care trebuie efectuate pentru a fi siguri ca viitorul bebe va fi sanatos.

Mai multe
20.03.2012

Sonoelastografie mamara in cadrul Clinicii Promed System

In clinica Promed System se ofera serviciu de sonoelastografie mamara. Sonoelastografia este o metoda moderna de examinare a glandei mamare, superioara ecografiei clasice.

Mai multe
13.01.2012

Achizitionare ecograf Voluson E8 Expert

In scopul mentinerii dotarii tehnice a clinicii la cele mai inalte standarde, Promed System (Regina Maria- Medicina Materno Fetala) anunta achizitionarea si punerea in functiune, in centrul din Str. Stockholm nr. 5, a celui mai nou model de ecograf General Electric, Voluson E8 Expert, care are in structura ultimul soft folosit pentru ecografii de inalta definitie (BT 12), in urmarirea sarcinilor si in diagnosticul prenatal.

Mai multe
22.12.2011

Rezultatele Programul national FIV/ET

In cadrul Clinicii Promed System au fost depuse 60 de dosare pentru programul national FIV/ET, in perioada august-noiembrie 2011, fiind aprobate 56 de dosare, dintre care 23 de proceduri au fost deja efectuate.

Mai multe
27.05.2011

Noi pachete pentru andrologie, introduse in gama de servicii

Incepand din 20 mai, Clinica Promed System a introdus noi pachete pentru andrologie.

Mai multe
31.01.2011

Test de analiza fragmentare ADN

Incepand din data de 15 Februarie 2011 in cadrul clinicii Promed System, in laboratorul de andrologie, va fi disponibila o noua metoda de analiza a spermei, destinata pacientilor cu infertilitate.

Testul de analiza a fragmentarii ADN (HaloSperm) va fi util pentru stabilirea metodei de Reproducere Umana Asistata optima (cu cele mai mari sanse de reusita).

Mai multe
29.01.2011

Efectuare proceduri de FIV cu ICSI cu proba prelevata prin biopsie testiculara

In Clinica de Medicina Materno Fetala Promed System s-au efectuat primele proceduri de FIV cu ICSI cu proba prelevata prin biopsie testiculara.

Aceasta tehnica este necesara la pacientii diagnosticati cu Azoospermie (lipsa spermatozoizilor in ejaculat) sau criptozoozpermie severa.

Mai multe
12.11.2010

Castigatorii "Un FIV gratuit pe luna" desemnati pentru luna noiembrie

Clinica Promed System a desemnat castigatorii campaniei "Un FIV gratuit pe luna", pentru luna noiembrie. Acestia sunt Daniela si Mihaita Ionel, din Bucuresti.

Mai multe
26.10.2010

Medicii Clinicii Promed System efectueaza nasteri si operatii in cadrul CMU

Incepand din luna octombrie, Clinica Promed System a incheiat un parteneriat cu Maternitatea Regina Maria (Centrul Medical Unirea), prin care medicii Promed System vor asista nasterile si vor efectua operatii.

Mai multe
26.10.2010

Clinica Promed System pe Facebook

Clinica de Medicina Materno-Fetala Promed System are acum pagina de Facebook, pentru a fi mai aproape de actualele si viitoarele mamici. Aici puteti lasa comentarii, citi interviuri detaliate cu specialistii clinicii sau puteti adresa întrebari medicilor.

Mai multe
01.10.2010

Doctorul Silviu Predoi se alatura Clinicii Promed System

Doctorul Silviu Predoi va efectua amniocenteze in cadrul Clinicii de Medicina Materno-Fetala Promed System, din str. Stockholm nr.5 (in zona Dorobanti), incepand cu 1 octombrie.

Mai multe
24.06.2010

Hemoglobina glicozilata prin Programul National

In Laboratorul Promed System se recolteaza probe de sange pt PCR HCV si Ac anti-HCV prin programul gratuit finantat de firma Roche. Pacientii care au trimiteri Roche pot solicita aceste recoltari in cadrul Clinicilor Promed System.

Mai multe
11.06.2010

Noi pachete de servicii medicale introduse

Clinica Promed System a introdus in cadrul clinicilor sale noi pachete de servicii medicale.

Mai multe
23.03.2010

Profesor doctor Nicolae Crisan se alatura echipei Promed System

Incepand din 1 aprilie, echipa de medici din cadrul Clinicii Promed va creste, alaturandu-se si profesor doctor Nicolae Crisan.

Mai multe
14.01.2010

Sonoelastografie tiroidiana in Targoviste

Incepand din aceasta luna, in cadrul Clinicii Promed System din Targoviste a fost deschis un departament de endocrinologie, sub coordonarea doctorului Pavel Jalba. Departamentul ofera consultatii si control endocrinologice, ecografie tiroidiana si sonoelastografie tiroidiana.

Mai multe
16.08.2009

Centrul Medical Promed se extinde

In urma unei investitii masive, Centrul Medical Promed va deschide din 1 octombrie si in Bucuresti.

Mai multe