Va invitam sa vizitati noul website Clinica Promed,
parte a Retelei Medicale Wellborn!!   |    Click aici

 • Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Noutati » Pacientii Retelei Medicale Wellborn au de 12 ori pe an mai multe beneficii pentru sanatatea lor

București, iunie 2016Rețeaua Medicală Wellborn, definită prin Spitalul Wellborn din București și prin Clinica Promed System din Târgoviște, anunță lansarea campaniei STAR(t) SĂNĂTATE, un proiect susținut de Banca Transilvania. În cadrul acestuia, pacienții rețelei medicale pot beneficia de servicii medicale de top, la standard europene, la aparatură medical de ultimă generație (investigații și intervenții în regim ambulatoriu și cu spitalizare), precum  și la o echipă de medici ultraspecializați cu posibilitatea plății în 12 rate fixe, fără costuri suplimentare.
Perioada desfășurării campaniei este 13.06 -  12.07.2016. Plata în rate fixe fără dobândă este un program prin care clienţii Băncii Transilvania au posibilitatea efectuării unor plăţi în rate fixe fără dobândă în cadrul Rețelei Medicale Wellborn (Spitalul din București și Clinica Promed System din Târgoviște), ca stimul complementar al conștientizării sănătății ca fiind o stare continuă.
“Prin tot ceea ce este rețeaua medicală Wellborn, de peste 17 ani, creăm demersuri constante de sprijinire a tot ceea ce înseamnă informarea, prevenția, tratarea corectă și personalizată a celor mai importante afecțiuni regăsite în cazuistica pacientelor. Și acest pas este unul extrem de important pentru pacientele care amână vizitele obligatorii și intervențiile recomandate de către medicii specialiști din cauze financiare, oferind posibilitatea plății în rate a serviciilor medicale”, doctor Silviu Predoi, medic primar obstetrică-ginecologie, CEO rețeaua medicală Wellborn.
Credem că sănătatea trebuie să fie o stare continuă și ne dorim să oferim pacienților sprijinul de care au nevoie.
Pentru investigatii amanuntite, consultatii sau pentru scheme de tratament personalizate, pacientii nostri ne pot gasi in Bucuresti, pe strada Brodina, numarul 3 sau ne pot contacta la unul dintre numerele de telefon: 031.9105 / 0314.251.115 / 031 405 22 95 / 0785.212.628 sau 0245 620 088 (Clinica Promed System Târgoviște).

De ce aleg pacientii Spitalul Wellborn?
Parte a rețelei medicale WellbornSpitalul nostru este prima unitate medicală de profil, dedicată în exclusivitate sănătății femeii și a cuplurilor, prin servicii medicale ultraspecializate ce vizează medicina materno-fetala și tratamentul infertilității, precum și de servicii ultraspecializate de chirurgie ce implică spitalizarea și monitorizarea pacientului.

Despre Clinica Promed System
Clinica Promed System din Târgoviste, parte a retelei medicale Wellborn, este centrul medical specializat ce răspunde cu maximă promptitudine și eficiență, prin servicii medicale la standarde europene, pacienților dâmbovițeni. De asemenea, prin colaborările cu medicii rețelei, pacienții Clinicii Promed System au acces la o echipă de medici multidisciplinară, venită din București pentru a oferi consultații, investigații sau planuri de tratament personalizate pacienților.
Printre cele mai importante departamente din cadrul clinicii se regăsesc: Tratamentul Infertilității și Reproducere Umană Asistată, Obstetrică - Ginecologie, Imagistică, Gastroenterologie, neurologie, pediatrie, recuperare medicală, urologie, precum și segmentul analizelor complete de laborator, recunoscute pentru calitatea lor și pentru dotarea de ultimă generație, fapt ce a dus la o creștere constantă a numărului lunar de analize.