Va invitam sa vizitati noul website Clinica Promed,
parte a Retelei Medicale Wellborn!!   |    Click aici

 • Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Noutati » Pacienții rețelei medicale Wellborn, mai aproape de sănătate și de visul de a deveni părinte, prin servicii medicale în rate

În rețeaua Wellborn, din care face parte și Centrul Medical Promed System din Târgoviște, am transformat visul de a deveni părinte în realitate. Am adus cei mai buni medici și cea mai performantă aparatură medicală care susține excelența medicală și reușitele din toate departamentele primului spital de Fertilitate și Medicină Materno-Fetală și, în principal, din departamentul de Reproducere Umană Asistată (RUA).

Și pentru că sănătatea fiecăruia dintre pacienții noștri este miza noastră, iar viața face parte din misiunea Wellborn, am adus un set de beneficii suplimentare, pentru a facilita accesul la servicii medicale complete.

Așadar, prin partenerii noștri din domeniul bancar, pacienții noștri pot beneficia de serviciile Wellborn, prin plata acestora în sistem de rate:

 • prin Card Avantaj emis de Credit Europe Bank, plata se poate efectua în 6 rate, fără costuri suplimentare
 • prin serviciile de finanțare de la Garanti Bank în 12 rate, pacientele au acces la procedurile de fertilizare in vitro (FIV) și la pachetele de naștere prin sisteme de finanțare personalizate.

(costurile finanțării procedurilor medicale prin serviciile bancare Garanti Bank sunt suportate de către paciente, cu DAE 11%).

 • Prin serviciile Star BT, în maxim 8 rate, fără costuri suplimentare. Prin alegerea cardurilor STAR, beneficiați de rate fără dobândă sau puncte de loialitate pentru plata serviciilor medicale. Mai exact, în calitate de pacient Wellborn veți beneficia de acumularea a 3% Punctepentru orice tranzactie de plată integrala cu cardurile STAR în Wellborn, sau veți putea opta pentru plata serviciilor medicale în 8 rate lunare fără dobândă.

Pacienții Rețelei Medicale Wellborn (București și Centrul Medical Promed System Târgoviște) pot accesa servicii medicale cu plata în rate. Facilitățile de plată în rate prin Card Avantaj și Star BT sunt valabile la orice  procedură din serviciile medicale Wellborn. Beneficiile finanțării Garanti Bank se aplică în cazul pachetelor medicale cu o valoare mai mare, cum ar fi pachetele de nașteri sau în cazul procedurilor de fertilizare in vitro (FIV).

Credem că sănătatea trebuie să fie o stare continuă și ne dorim să oferim pacienților sprijinul de care au nevoie.

Pentru investigatii amanuntite, consultatii sau pentru scheme de tratament personalizate, pacientii nostri ne pot gasi in Targoviște, strada Benone Georgescu, numărul 12A, la numele de telefon +40 245 620 088, +40 785 212 642 sau la targoviste@clinica-promed.ro.