• Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Noutati » PATOLOGIILE MASCULINE AFECTEZA TOT MAI MULTI BARBATI DIN ROMANIA. CARE SUNT INVESTIGATIILE RECOMANDATE IN FUNCTIE DE VARSTA?

Patologiile masculine afecteză tot mai mulți bărbați din România. Care sunt investigațiile recomandate în funcție de vârstă?

Parte a Rețelei Medicale Wellborn, Clinica Promed System lansează o campanie de informare și de conștientizare a importanței prevenției, tratării și monitorizării celor mai întâlnite afecțiuni în rândul bărbaților.
În funcție de istoricul medical, de afecțiunile existente sau de înțelegerea nevoii de prevenție, medicul specialist din cadrul clinicii, va îndruma pacientul spre departamentul specializat în diagnosticare și tratament.
“Fie că vorbim despre afecțiuni ce presupun un tratament rapid sau de patologii complexe, analizele uzuale recomandate a fi efectuate periodic sunt extrem de importante pentru fiecare dintre noi. De aceea, Clinica Promed System lansează o campanie de susținere a sănătății, prin crearea unui set de pachete de investigații cu un cost promoțional, acestea fiind valabile în perioada 1 iulie – 30 septembrie”, dr. Natalia Predoi, Manager Clinica Promed System Târgoviște.


Pachetele sunt disponibile în perioada 1 iulie – 30 septembrie 2017.
Află mai multe despre seturile de investigații disponibile în Rețeaua Medicală Wellborn, prin Spitalul Wellborn din București și Clinica Promed System din Târgoviște în materialul de aici.
Despre Clinica Promed System Târgoviște
Rețeaua Medicală Wellborn oferă în Clinica Promed System din Târgoviște acces la servicii medicale la standarde europene prin:
-echipă de medici veniți special din București pentru a le oferi dâmbovițenilor posibilitatea efectuării analizelor medicale și investigațiilor complete în regim ambulatoriu ultraspecializat
- medicii sunt recunoscuți la nivel național pentru rezultatele și pentru competențele medicale validate prin cursuri, seminarii, congrese locale și internaționale
- dotare medicală completă pentru prelevare și analiză probe de Laborator, pentru departamentul de imagistică și pentru fiecare dintre cabinetele medicale
- peste 20 de ani de experiență în tratamentul pacienților dâmbovițeni
- contract cu CASDB, pentru un plus de suport financiar
Contact & Programări:
www.clinica-promed.ro
targoviste@clinica-promed.ro
+40 245 620 088