Va invitam sa vizitati noul website Clinica Promed,
parte a Retelei Medicale Wellborn!!   |    Click aici

 • Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Noutati » Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania anunta relansarea programului national „Un FIV gratuit pe luna”

Wellborn, primul spital din România specializat în fertilitate și medicină materno-fetală, anunță relansarea programului  „Un FIV gratuit pe lună”, în cadrul căruia cuplurile cu venituri reduse care se confruntă cu probleme de infertilitate, pot beneficia de o procedură de fertilizare in vitro gratuită. Acesta se va desfășura lunar, în perioada 1 iunie - 31 decembrie 2014.

Pentru că a deveni părinți nu trebuie să fie un lux, Wellborn a creat sigurul program al unei unități medicale din România prin care oferă GRATUIT, în fiecare lună, o procedură FIV sau FIV + ICSI unui cuplu care nu își permite aceste tratamente.

În lipsa unei subvenționări din partea statului, tratamentele pentru infertilitate pot fi inaccesibile pentru cuplurile fără posibilități materiale.

Scopul programului este ajutorarea cuplurilor infertile din România, cu venituri personale reduse să-și îndeplinească visul de a obține un copil prin proceduri de Fertilizare in Vitro.

Rețeaua Medicală Wellborn încearcă să asigure sansa de a avea un copil, ținând cont de stadiul actual de dezvoltare al societății românești, de vremurile dificile cu care se confruntă mulți dintre noi. În lipsa unei subvenționări din partea statului, în anul 2010, Clinica Promed System (parte din Rețeaua Medicală Wellborn) a demarat acest program, ajutând numeroase cupluri în întemeierea unei familii.

„De ce facem asta?

Pentru că ne pasă de ce se întâmplă, pentru că înțelegem tristețea celor care nu au copii și care nu-și pot permite un tratament adecvat, pentru că vrem să tragem un semnal de alarmă față de un stat amorf, blocat în propria neputință.

Sănătatea costă și încercările cuplurilor infertile se lovesc de limitările metodelor actuale, de costurile mari ale tratamentului și de multe ori de transformarea acestor situații într-un bussines pragmatic.

Un FIV gratuit pe lună înseamnă din partea noastră un mesaj de speranță, o confirmare a poziției noastre de medici Alături de celelalte programe interne ale Clinicilor Wellborn, acest program al departamentului de Reproducere Umană Asistată , ÎNCEARCĂ SĂ AJUTE!”  afirmă Dr. Silviu Predoi, Director General al Rețelei Medicale Wellborn.

Pentru a beneficia de gratuitatea procedurilor de fertilizare in vitro, pacienții pot solicita formularul de înscriere la adresa de email: informatii@wellborn.ro.  Cuplurile trebuie să fie evaluate ca fiind cazuri sociale de către comisia de sterilitate, urmând ca lunar, să fie ales un cuplu pentru a efectua procedura în mod gratuit, în cadrul singurei One Stop Clinic de profil din Romania, de catre un colectiv de medici dedicati.