• Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Comunicate de presa » Relansare www.clinica-promed.ro

Clinica de Medicina Materno-Fetala Promed System anunta demararea unei campanii de rebranding si relansarea platformei online www.clinica-promed.ro, mizand pe optimizarea timpului petrecut pe site, pe o mai buna structurare si prezentare a informatiei, precum si pe avantajele reale oferite pacientilor. In acest sens, www.clinica-promed.ro introduce posibilitatea vizualizarii online a rezultatelor analizelor efectuate in cadrul retelei de clinici, pacientii revenind in clinica pentru interpretarea corecta a rezultatelor de echipa de medici ultraspecializati in medicina materno-fetala.

Procesul de rebranding al Clinicii medicale Promed System a insemnat crearea unui nou concept de identitate vizuala. In acest sens, compania Point IT a propus implementarea viziunii creative, bazata pe inovatie, curaj si atitudine, creionand un logo special, definitprin culoare, textura si volumetrii care sa surprinda serviciile medicale, dar si relatia cu adevarat speciala dintre mame si bebelusi.
In contextul serviciilor medicale oferite, Promed System a vizat elemente de identitate vizuala care sa sparga tiparele si care sa evidentieze valorile si misiunea brandului.

Platforma online www.clinica-promed.ro prezinta informatie structurata si actualizata, punctand cele mai noi tendinte medicale, rezultate, dar si informatii dedicate exclusiv pacientilor, precum cele referitoare la Programul National de Fertilizare in Vitro, programe de reduceri si de fidelizare de care pacientii pot beneficia doar in cadrul retelei de clinici Promed System. Noul concept online dezvoltat si implementat de Clinica de Medicina Materno-Fetala Promed System are la baza un set de instrumente cu rol de evidentiere a celor mai importante functionalitati, care sprijina si faciliteaza activitatea utilizatorilor, atat in procesele de informare completa, cat si de efectuare a programarilor sau de primire a rezultatelor medicale

In acest sens, platforma online www.clinica-promed.ro insereaza instrumente grafice cu rol in evidentierea celor mai importante sectiuni si a unui slider, ce prezinta programele nationale de prevenire si tratare a celor mai intalnite probleme medicale, precum si avantajele de care pot beneficia pacientii in cadrul retelei de clinici Promed System.

Noua platforma de prezentare a Clinicii Promed System utilizeaza elemente de navigare intuitive, accentuate de volumetrii si incadrari ale sectiunilor, care pun in evidenta articolele, noutatile sau stirile medicale.

www.clinica-promed.ro reprezinta prima interactiune a potentialilor sau a celor mai fideli pacienti ai clinicii noastre si, in acest sens, am incercat sa oferim o structura completa de resurse, optimizate si user-friendly, pentru ca toate etapele ce preced intalnirea directa cu echipa noastra de medici ultraspecializati sa fie parcurse in mod optim. Mai mult decat atat, consideram ca organizarea informatiei si oferirea unui volum relevant de date medicale si administrative sunt esentiale in relatia medic-pacient”, dr. Silviu Predoi, Director General Clinica Promed System.

Despre Clinica de Medicina Materno-Fetala Promed System Reteaua de clinici Promed System a fost infiintata in anul 1997 si ofera servicii medicale complete, dedicate femeilor. Printre aceste servicii se numara: Obstetrica si Ginecologie, Ecografie, Endocrinologie, Nutritie si Dietetica, Consiliere psihologica, Consultatii genetica, Pediatrie si Neonatologie, Urologie, Andrologie, Dermatologie, Chirurgie generala etc. Promed System implementeaza in Romania conceptul de medicina materno-fetala, medicina preventiva si screening genito-mamar, fiind singura clinica de acest tip din tara. De atunci, Clinica de Medicina Materno-Fetala Promed System a efectuat cu succes mii de proceduri medicale, ce au readus speranta si zambetul pe fetele pacientelor (peste 500 de amniocenteze, peste 15.000 de ecografii, peste 400 de fertilizari in vitro, peste 600 de inseminari si peste 250 de transferuri de embrioni decongelati). Reteaua Promed System este formata din 4 clinici private – Clinica de Medicina Materno-Fetala Bucuresti, situata in zona Dorobanti (Str. Stockholm nr. 5) si alte trei clinici in Targoviste: Centrul Medical Promed (Str. Benone Georgescu nr. 12A), Centrul de Imagistica Medicala Promed System (Str. Benone Georgescu nr. 12) si Laboratorul Promed System (Str. Benone Georgescu nr. 12A).