• Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Media » Reteaua Medicala Wellborn: Milioane de femei au acces la examinari si analize gratuite pentru prevenirea cancerului de col ulterin

Rețeaua Medicală Wellborn: Milioane de femei au acces la examinări și analize gratuite pentru prevenirea cancerului de col ulterin


La nivel mondial, peste 500.00 de cazuri noi de cancer de col uterin sunt diagnosticate în fiecare an. Este o cifră cu adevărat alarmantă, cu atât mai mult cu cât rata de penetrare și accesul la investigații și analize specifice este în creștere.

Săptămâna 24-30 ianuarie este dedicată la nivel global prevenirii cancerului de col uterin, iar Rețeaua Medicală Wellborn, prin Spitalul din București (strada Brodina, nr. 3) și Clinica Promed System din Târgoviște (str. Benone Georgescu, nr. 12A) se alătură inițiativelor internaționale cu toate resursele de care dispune.
Așadar, în perioada 24-30 ianuarie, medicii specialiști din Spitalul Wellborn București mai fac un pas important spre conștientizare și investigare, oferind un set de beneficii pacientelor care doresc să afle cât mai multe despre sănătatea aparatului genital:
Spitalul Wellborn București oferă:

 • 30 de prelevări gratuite de Papanicolau (prin bilet de trimitere de la medicul de familie)
 • 10 colposcopii gratuite (prin bilet de trimitere de la medicul de familie)
 • 10 determinări HPV cu o reducere de 50% din prețul de listă
 • 10 consultații gratuite, efectuate de medicul Silviu Predoi, medic primar obstetrică-ginecologie, doctor în Științe medicale, deținând Supraspecializare în Medicină Materno-Fetală și Reproducere Umană Asistată, competențe în histeroscopie, colposcopie, ecografie obstetricală-ginecologică

Clinica Promed System Târgoviște (parte a Rețelei Medicale Wellborn) oferă:

 • 20 de examinări citologice Papanicolau cu 50% reducere din prețul de listă

În funcție de rezultatele analizelor și screening-urilor efectuate, Rețeaua Medicală Wellborn este 100% pregătită pentru a continua prin scheme de tratament, monitorizări sau chiar intervenții chirurgicale, oferind o abordare multidisciplinară a serviciilor medicale oferite cu succes către mii de pacienți din România.

Colposcopia
Numarul femeilor diagnosticate cu diverse forme de cancer de col uterin a crescut îngrijorător în ultimii ani, iar una dintre metodele de investigație specifice este colposcopia. Aceasta este o metoda de investigatie neinvazivă, cu ajutorul căreia se poate examina colul uterin. Colposcopia este recomandată atunci când sunt observate modificări ale testului Babeș Papanicolau, când se depistează prezența virusului HPV, dar și cu un control preventiv și de rutină.

Intervențiile asupra colului
Tot mai frecvent se pune, în cabinetele de specialitate, diagnosticul de “rana pe col”. De cele mai multe ori, acest diagnostic nu necesită nici un fel de tratament, însă, atunci când examenul citologic (examenul Babes-Papanicolau) și/sau cel colposcopic pun, într-adevăr, în evidență o leziune a colului uterin, trebuie intervenit chirurgical.
Interventiile chirurgicale la nivelul colului uterin sunt intervenții mici sau de anvergură medie. De cele mai multe ori, pacienta nici nu necesită internare, putând pleca din Spital/ cabinet ginecologic (este de preferat, însă, ca intervenția să se efectueze în mediu intraspitalicesc) la câteva ore dupa intervenție.

Pentru investigatii amanuntite, consultații sau pentru scheme de tratament personalizate, pacienții nostri ne pot găsi în Bucuresti, pe strada Brodina, numarul 3 sau ne pot contacta la unul dintre numerele de telefon: 031.9105 / 0314.251.115 / 031 405 22 95 / 0785.212.628 sau 0245 620 088 (Clinica Promed System Târgoviște).

De ce aleg pacienții Spitalul Wellborn?
Parte a rețelei medicale WellbornSpitalul nostru este prima unitate medicală de profil, dedicată în exclusivitate sănătății femeii și a cuplurilor, prin servicii medicale ultraspecializate ce vizează medicina materno-fetală și tratamentul infertilității, precum și de servicii ultraspecializate de chirurgie ce implică spitalizarea și monitorizarea pacientului.

Despre Clinica Promed System
Clinica Promed System din Târgoviste, parte a retelei medicale Wellborn, este centrul medical specializat ce răspunde cu maximă promptitudine și eficiență, prin servicii medicale la standarde europene, pacienților dâmbovițeni. De asemenea, prin colaborările cu medicii rețelei, pacienții Clinicii Promed System au acces la o echipă de medici multidisciplinară, venită din București pentru a oferi consultații, investigații sau planuri de tratament personalizate pacienților.
Printre cele mai importante departamente din cadrul clinicii se regăsesc: Tratamentul Infertilității și Reproducere Umană Asistată, Obstetrică - Ginecologie, Imagistică, Gastroenterologie, neurologie, pediatrie, recuperare medicală, urologie, precum și segmentul analizelor complete de laborator, recunoscute pentru calitatea lor și pentru dotarea de ultimă generație, fapt ce a dus la o creștere constantă a numărului lunar de analize. 

--------------------------------------
*Campania este activă în perioada 24-30 ianuarie și este valabilă doar cu o programare în prealabil la unul dintre centrele menționate.
*Pentru analizele medicale unde se specifică obligativitatea prezentării biletului de trimitere de la medicul de familie, acest aspect este imperios necesar.