Va invitam sa vizitati noul website Clinica Promed,
parte a Retelei Medicale Wellborn!!   |    Click aici

 • Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Noutati » Sanatatea are de acum ruta Bucuresti Targoviste

Rețeaua medicală Wellborn (Clinica Promed System) aduce noi medici în Târgoviște pentru a avea grijă de sănătatea femeii și a cuplurilor

Începând din luna septembrie, Clinica Promed System din Târgoviște va avea în componența echipei medicale 2 medici cunoscuți pe plan medical național în contextul serviciilor medicale ultraspecializate de obstetrică-ginecologie.

Din data de  1 septembrie 2015, doctorul Gabriel Mitroi va efectua în fiecare zi de marți consultatii, ecografii endovaginale și de control sarcină, pentru orice trimestru, colposcopii și intervenții ginecologice .

Din 14 septembrie 2015, doamna doctor Carmen Ianioțescu vor efectua consultații, ecografii și proceduri (face consultații,  ecografii endovaginale și de control sarcina orice trimestru, colposcopii și interventii ginecologice) în clinica Promed System din Târgoviște în zilele de luni, o dată la 2 săptămâni.

De acum, tratarea corectă și eficientă se poate face și în provincie

Pentru că prevenirea, diagnosticarea corectă sau tratarea celor mai importante afecțiuni  se fac prin aparatură performantă și sub atenta monitorizare a medicilor cu experiență solidă în domeniu, rețeaua medicală Wellborn investește continuu în construirea unei echipe medicale complete în provincie, care să ofere scheme de tratament personalizate și constante pacienților.

Doamna doctor Carmen Ianioțescu este medic specialist obstetrică-ginecologie, doctor în Științe medicale, având specializare în tratamentul infertilității cuplului și Reproducerii Umane Asistate/FIV, precum și în Ultrasonografie generală (Ecografie), Histeroscopie și Colposcopie.

Medicul Gabriel Mitroi este medic primar obstetrică-ginecologie, având competență în laparoscopie, colposcopie, ecografie obstetrică-ginecologie, histeroscopie, colposcopie, chirurgie laparoscopică și chirurgie oncologică.

În vederea efectuării programărilor, vă așteptăm să ne contactați la unul dintre numerele de telefon de mai jos: +40 245 620 088, +40 785 212 642, 0786 128 684, 0786 128 686 si 0785 212 643.