Va invitam sa vizitati noul website Clinica Promed,
parte a Retelei Medicale Wellborn!!   |    Click aici

 • Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Noutati » Sanatatea nu trebuie sa astepte! Este randul tau sa fii sanatoasa!

Este randul tau sa fii sanatoasa! Vino la Spitalul Wellborn si beneficiaza de consultatii, ecografii de screening genito-mamar si analize la preturi promotionale!

Medicii specialisti din cadrul primului Spital de Fertilitate si Medicina Materno-Fetala din Bucuresti au pregatit un pachet special de consultatii, recomandat pentru a fi efectuat periodic de femeile preocupate de sanatatea lor.

Pachetul cuprinde un set complet de investigatii: o consultatie obstetrica-ginecologie, o ecografie mamara (pentru ambii sani), o ecografie endovaginala, o colposcopie, precum si analize: un examen citologic Papanicolau, CA125, CA15-3, cultura col, hemoleucograma, VSH, PCR. Pacientele care vor beneficia de acest pachet vor plati doar 500 de lei pentru toate serviciile enumerate mai sus.

In baza unei programari, pacientele Wellborn pot folosi pachetul complet pe toata perioada verii, fara a fi nevoie de alte documente sau trimiteri medicale.

“Pentru ca stim cat de importanta este preventia, am creat un pachet de consultatii si analize complet, recomandat femeilor cu varste cuprinse intre 30 si 49 de ani, dar ce poate fi efectuat si in afara acestui interval. In cadrul Spitalului Wellborn, mizam pe o dinamica a campaniilor de educare a pacientilor nostri, atat prin comunicarea eficienta a beneficiilor preventiei si tratarii, cat si prin oferirea unor servicii medicale profesionale la costuri extrem de accesibile”, doctor Silviu Predoi, CEO Reteaua Medicala Wellborn.

Medicii Spitalului Wellborn care fac parte din aceasta campanie sunt medici recunoscuti la nivel national pentru rezultatele excelente acumulate de-a lungul timpului in departamente precum: obstetrica-ginecologie, medicina materno-fetala, imagistica ecografica: doctor Bogdan Alexandru, doctor Viorica Chirita, doctor Alin Burlacu, doctor Oana Moise, doctor Carmen Ianiotescu, doctor Gabriel Mitroi, doctor Valentina Vargolici.

Spitalul Wellborn este dotat cu un echipament performant si tehnologii de varf, pentru diagnoza precisa si rapida.

Anul acesta, Spitalul Wellborn a fost selectat de Ministerul Sanatatii  in topul celor 10 spitale din Romania care beneficiaza de finantare pentru procedurile de FIV si embriotransfer. Nominalizarea Wellborn pe primul loc in topul celor 10 centre medicale incluse in Programul National de fertilizare si embriotransfer este, cu siguranta, o reconfirmare a expertizei medicilor Wellborn, precum si a importantei dotarii la standarde europene si a reusitelor dobandite in departamentul de Reproducere Umana Asistata.

Despre Spitalul Wellborn

Spitalul Wellborn este singurul spital de fertilitate din Romania si centrul cu cele mai multe proceduri de Reproducere Umana Asistata (RUA) efectuate lunar in Romania. Pentru a asigura toate aceste performante, Wellborn asigura un numar impresionant de medici, fiind centrul medical cu cei mai multi medici angajati full-time pe acest segment de specializare medical.

Pentru investigatii amanuntite, consultatii sau pentru scheme de tratament personalizate, pacientii nostri ne pot gasi in Bucuresti, sector 1, pe strada Brodina, numarul 3 sau ne pot contacta prin e-mail pe adresa office@wellborn.ro sau la unul dintre numerele de telefon: 031.9105 / 0314.251.115 / 031 405 22 95 / 0785.212.628.