Va invitam sa vizitati noul website Clinica Promed,
parte a Retelei Medicale Wellborn!!   |    Click aici

 • Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Noutati » Tratarea cu succes a afectiunilor interne si a gastroenterologice in Clinica Promed System

Cu o experiență dobândită prin cazurile tratate, doctorul Roxana Chivu, medic specialist gastroenterolog, medic primar boli interne, ce deține competențe în ultrasonografie, oferă consultații pacienților din Târgoviște în Clinica Promed System. Pentru că prevenția este esențială în contextul afecțiunilor gastroenterologice, iar fiecare simptom activ poate ajuta medicul în identificarea rapidă a diagnosticului, pacienții sunt îndrumați spre a răspunde pozitiv prin programări la medicul specialist, care va stabili tipul investigațiilor ulterioare și a tratamentului specific. În departamentul dedicat de gastroenterologie din Clinica Promed System sunt oferite servicii medicale la standarde europene, prin medicii specializați: consultații, ecografii abdominale, interpretarea analizelor.
Medicul specialist Roxana Chivu poate fi găsit în Clinica Promed System din Târgoviște, strada Benone Georgescu, numărul 12 A. Pentru programări, pacienții pot suna la numărul +40 245 620 088.
Clinica Promed System din Târgoviște este parte a rețelei medicale Wellborn, respectând valorile și misiunea actului medical profesional, cu sprijinul echipei ultraspecializate și a dotării la standard internaționale, dar atât de aproape de fiecare dintre pacienții săi.