Va invitam sa vizitati noul website Clinica Promed,
parte a Retelei Medicale Wellborn!!   |    Click aici

 • Medicul cardiolog Radu Pretorian oferă consultații de specialitate în Clinica Promed System

 • Fertilizare in vitro - procedura PICSI

 • Servicii medicale cu plata in rate

 • 40% reducere pentru pensionari

  La serviciile RMN

 • Programul "Primul copil"

  Ajutorarea cuplurilor infertile, cu venituri personale reduse sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI.

 • Am deschis Spitalul Wellborn

  Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania

 • Campania nationala "Primavara Wellborn"

  Wellborn, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn".

 • Wellborn lanseaza in Romania testul de receptivitate a endometrului

  Acest test este recomandat in cazul cuplurilor infertile cu esec repetat de implantare..

 • Servicii medicale decontate de CASDB si Casa OPSNAJ

  In cadrul Promed System Targoviste puteti beneficia de servicii medicale RMN/CT si de analize medicale

Noutati » Wellborn – Sanatatea asa cum trebuie sa fie, la puterea a treia (pacienti, medici, spital)

Primul spital din România dedicat în exclusivitate fertilității și medicinei materno-fetale anunță relansarea imaginii online, prin platforma integrată, www.wellborn.ro.

Gândit și construit ca un real instrument cu rol de informare a pacienților și în vederea medierii relației administrative (pentru programări, preluarea rezultatelor analizelor, aflarea celor mai noi date despre programul spitalului și al medicilor etc.), www.wellborn.ro este o resursă integrată, deținută de un spital privat.

Definit prin culoare, prin dinamică, prin concentrarea informației extrem de util, conform așteptărilor utilizatorilor, website-ul Wellborn.ro pune la dispoziția pacienților toate informațiile de care aceștia au nevoie pentru a preveni sau pentru a trata cele mai întâlnite probleme ale femeii sau ale cuplurilor moderne. Wellborn devine, astfel, legătura dintre pacienți și echipa de medici ultraspecializați, cu experiență de peste 15 ani în tratarea afecțiunilor specifice infertilității și cu sute de cazuri reușite.

Wellborn își concentrează toată atenția asupra pacienților săi, fapt ce duce la dezvoltarea unor programe dedicate, personalizate nevoilor și, mai mult decât atât, creării unei stări de confort, departe de teama specifică spitalelor. Wellborn este experiența excelenței medicale trăită de fiecare pacient. „Am construit aceste reușite offline și ne-am dorit să le aducem și online, pentru a fi mai aproape de pacienți, fie ei mămici, cupluri sau copii. Acesta este motivul pentru care platforma integrată Wellborn face apel la sentimente prin căldura transmisă de echipa medicală și prin elementele de design interior pe care spitalul nostru pune un deosebit accent. Suntem convinși de faptul că mixul pasiunii pentru meseria pe care o practicăm, alături de tehnologia folosită, de cunoaștere și de experiența câștigată în atâția ani sunt valorile care susțin, de fapt, reușitele Wellborn. Pentru că așa trebuie să fie.”, Silviu Predoi, Manager General Wellborn.

O platformă online care valorifică programele de sănătate

Alegerea unui layout care să vină în sprijinul pacienților, pentru o mai bună informare (descrierea și promovarea programelor Primul An, Primul Pas, Primul Copil, descrierea medicilor, a rețelei de spitale și a gamei de servicii complete) este un element esențial pe care Wellborn construiește excelența în mediul online.

De asemenea, zona dedicată exclusiv pacienților oferă acces către aflarea rezultatelor analizelor din fața device-urilor mobile, doar prin introducerea datelor de acces (CNP și cod unic de identificare primit pe buletinul de analize). Pentru că fiecare dintre aceste informații este esențial să ajungă la pacient cât mai aproape de momentul recoltării analizelor, Wellborn a facilitat accesul la tehnologie, prin posibilitatea utilizării platformei direct de pe terminalele mobile și de pe tablete.

În continuare, Wellborn construiește programe de rezolvare a problemelor din domeniul medicinei materno-fetale, pentru fiecare dintre pacientele sale, respectând dinamica avansării tehnologiei, atât din punct de vedere medical, cât și din cel al informării online și offline.

Cu multă dăruire și profesionalism, Wellborn este o garanție a binelui încă de la începuturi.

Despre Wellborn

Wellborn este primul spital din România dedicat în exclusivitate fertilității și medicinei materno-fetale și singura One Stop Clinic de profil din țară. Pe lângă cele mai avansate tehnologii medicale existente pe piață și expertiza echipei medicale de elita, pacienții noștri beneficiază de un tratament personalizat și o atmosferă caldă pe toată durata tratamentului. Spitalul funcționează 24/7, punând la dispoziția dumneavoastră, în orice moment al zilei, o echipă de medici complexă multidisciplinară, prin cele 2 departamente principale, Reproducere Umană Asistată și Medicină Materno-Fetală, precum și prin Ambulatoriul de specialitate. Wellborn vine în ajutorul pacienților cu cele mai avansate metode de Reproducere Umană Asistată.

Departamentul de reproducere asistata a Spitalului Wellborn , continua activitatea clinicii Promed System, realizind peste 300 de proceduri de FIV anual , devenind in acest fel unul dintre cei mai importanti furnizori de astfel de servicii din Romania.

Peste 3000 de pacienti se bucura lunar de serviciile complexe ale spitalului Wellborn.